Domov » VIP » Princ Harry spregovoril o zvezi z Meghan Markle po rojstvu sina

Princ Harry spregovoril o zvezi z Meghan Markle po rojstvu sina

VIP
Princ Harry spregovoril o zvezi z Meghan Markle po rojstvu sina
📷 Profimedia

Kmalu po vrnitvi domov s kraljeve turneje po Afriki, sta se vojvoda in vojvodinja suseška 15. oktobra udeležila nagrad WellChild Awards. Princ Harry, osrednji govornik dogodka, se je zelo spominjal svojih čustev, ko je pred skoraj letom dni poskušal zadržati skrivnost, da je vojvodinja noseča.

Meghan Markle in Harry sta na prireditev prišla z roko v roki in sijala. Harry je pokrovitelj WellChilda že od leta 2007 in letos je dogodek za novopečenega očeta dobil povsem nov pomen.

Harry in Meghan sta maja letos dobila svojega prvega otroka Archieja Harrisona. Archie je starša spremljal v Afriki, kjer je ukradel pozornost na vseh javnih prireditvah, na katerih se je pojavil. Harry se je med svojim govorom spomnil čustev, ki jih je čutil na točno tem mestu lansko leto. Bil je na novo poročen in pred kratkim ugotovil, da bo postal oče.

Glede na stres, ki jima ga povzročajo negativni mediji, se je Harry čutil dolžnega močno zaščititi svojega takrat še nerojenega otroka. Zdaj, ko je Archie tukaj, pa je njegova ljubezen in potreba po zaščiti družine še močnejša. “In zdaj, ko sem starš, biti tu in se pogovarjati z vsemi vami, mi zaigra srce na način, ki ga ne bi mogel razumeti, dokler nisem imel svojega otroka,” je Harry povedal množici.