Pripravite svoj obraz in telo na prihod jeseni z izdelki FOREO

Z vrnitvijo v službo je jesen skoraj pred vrati: po poletnem premoru je čas za nove začetke, prav tako pa je popoln čas za preverjanje lepotnih ritualov v pripravah na zimske mesece, posvečanje hidrataciji, sijaju … in svilnato mehkemu telesu.

FOREO, švedski lepotno-tehnološki velikan, ima svojo neprimerljivo švedsko lepotno rutino pripravljeno za vas in zasnovano tako, da vam zagotavlja čudovito telo ter sijoč in napet obraz, kot ga želite, preprosto, nežno in varno.

FOREO UFO 3 s supervlažilno masko za obraz FOREO Advanced Collection 2.0 H2Overdose - Modna.si
FOREO UFO 3 s supervlažilno masko za obraz FOREO Advanced Collection 2.0 H2Overdose

Po vročem poletju začnite znova: kožo, ki je bila izpostavljena stresu po soncu, morju in vetru, razvajajte z najnovejšim lepotno-tehnološkim pripomočkom FOREO UFO 3, ultravlažilnim tretmajem za obraz, namenjenem izboljšanju učinkov in koristi maske za obraz UFO. Sprostitvena termoterapija, pomlajevalna krioterapija, tonizirajoče pulzacije T-Sonic in LED-luči s polnim spektrom, ki pomagajo izpolniti vse potrebe vaše kože: FOREO UFO 3 je pripravljen, da postane vaš zaveznik za globoko vlaženje, ki vas bo popeljal skozi jesen in še dlje.

 

FOREO UFO 3 kombinirajte s supervlažilno masko za obraz, kot je preformulirana FOREO Advanced Collection 2.0 H2Overdose. Ta izjemna maska za obraz, prepojena s hialuronsko kislino, izvlečkom gob Tremella, oljem iz semen jojobe, ceramidom ter vitaminoma E in B5, vam bo zagotovila trenutke popolne sprostitve ter napet, sijoč in zdrav obraz.

FOREO PEACH 2 - IPL-naprava za odstranjevanje dlak doma - Modna.si
FOREO PEACH 2 – IPL-naprava za odstranjevanje dlak doma

Nadaljujte z vračanjem v formo s še enim, novim lepotno-tehnološkim čudežem: FOREO PEACH 2, IPL-naprava za odstranjevanje dlak doma.

Podarite si svilnato mehko telo s preprostimi in hitrimi koraki iz udobja svojega doma. FOREO je naprava z intenzivno pulzno svetlobo (IPL) in pulzirajoča naprava T-Sonic, ki učinkovito in trajno odstrani neželene dlake na delih telesa, kot so obraz, pazduhe, dimlje, roke in noge. Poleg tega je zahvaljujoč integriranemu hladilnemu sistemu vaše domače in trajno odstranjevanje dlak popolnoma neboleče in brez stresa.

Kombinirajte jo z novim FOREO PEACH Cooling Prep Gel, da pripravite kožo na epilacijo in jo po tretmaju pomirite. Zaradi aloe vere, poprove mete, pantenola, vitamina E in nič manj kot 17 rastlinskih izvlečkov ter formule iz 97 % naravnih sestavin je ta gel edinstven in zelo učinkovit.

Želite dodatno razvajanje, da pripravite kožo na prihajajočo jesen? FOREO LUNA 4 body je inovativna krtača za piling in masažo telesa za bolj sijoč, gladek in toniran videz kože, tudi pod prho!

FOREO LUNA 4 body - Inovativna krtača za piling in masažo telesa - Modna.si
FOREO LUNA 4 body – Inovativna krtača za piling in masažo telesa

Sprostite se in pustite, da vas vodijo sproščujoče pulzacije T-Sonic te ultramehke in ultrahigienske silikonske naprave, in uživajte v SPA trenutku iz udobja svojega doma. Znova aktivirajte mikrocirkulacijo krvi in spodbudite limfno drenažo, duša in telo vam bosta hvaležna.

Izdelki FOREO so na voljo na foreo.com in pri partnerjih: Douglas.si, NAMA