fbpx

Pripravite svojo kožo na pomlad in poletje

Tako kot se narava spreminja z letnimi časi, se spreminja tudi naša koža. V spomladanskih in poletnih mesecih se mora nega kože preusmeriti od obnavljanja k preventivi.

Pomlad prinaša več vlage in višje temperature, s tem pa tudi več dejavnosti na prostem in izpostavljenosti soncu, kar običajno povzroči potrebo po spremembi lepotne rutine naše kože.

Poslovite se od dolgočasne kože in jo nadomestite z novim pomladnim sijajem.

Ustvarite si lepotno rutino s pomočjo kozmetike NANU, ki je 100 % naravna, certificirana, ročno izdelana in mednarodno nagrajena linija za nego obraza.

Redno vlaženje kože je ključno za ohranjanje hidrirane kože. Priporočamo vam, da uporabljajte visokokakovostne serume na vodni osnovi, kot je na primer serum s hialuronsko kislino, ki je praktično nepogrešljiv izdelek v vsaki lepotni rutini, saj pomaga povrniti vlago, izgubljeno zaradi povečanega potenja v toplejšem vremenu.

NANU kozmetika - Modna.si
Antioksidante koža preprosto ljubi, saj zelo učinkovito pomagajo ohranjati zdrav in mladosten videz (Foto: Fotto utrinki, Katja Fortun s.p.)

V toplejših dneh preklopite na lahke vlažilne kreme in v rutino vključite izdelke, bogate z antioksidanti, ki bodo varovali vašo kožo pred negativnimi dejavniki okolja ter bodo hkrati pomagali upočasniti staranje kože – močno se priporoča uporaba seruma z vitaminom C, ki preprečuje hiperpigmentacijo. Znano je, da je sončne pege težko izbrisati, zato je njihovo preprečevanje ključnega pomena.

Antioksidanti so super zvezde vseh izdelkov in več kot jih je v izdelku, večja je moč posameznega izdelka. Izdelki z visoko vsebnostjo antioksidantov pomagajo preprečiti izgubo čvrstosti in elastičnosti kože ter učinkovito upočasnjujejo staranje kože.

Izpostavljenost soncu je eden glavnih vzrokov za prezgodnje staranje kože, zato strokovnjaki poleg dnevne kreme (ki prodira v globlje plasti kože), priporočajo ločeno uporabo kreme za zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem vsaj 50, ki ostane na površini kože in odbija škodljive UV žarke.

Prilagodite lepotno rutino letnemu času in potrebam vaše kože. Plastenje, kar pomeni, da v rutino vključite več negovalnih korakov (več izdelkov), lahko prinese velike koristi za vašo kožo.

NANU kozmetika - Modna.si
NANU je največkrat mednarodno nagrajena slovenska blagovna znamka naravne kozmetike (Foto: Fotto utrinki, Katja Fortun s.p.)

Za pomladno poletno rutino, ki usmerjeno cilja na izdatno vlaženje, nego in zaščito kože ter hkrati stimulira kolagenska in elastinska vlakna, priporočamo naslednje izdelke:

1. korak: NANU Nežno čistilno mleko z ginsengom in hmeljem
2. korak: NANU Poživljajoč tonik z damaščansko vrtnico in zelenim čajem
3. korak: NANU Vlažilni serum s hialuronsko kislino, peptidi in papajo
4. korak: NANU Intenzivni vlažilni fluid z vitaminom B3 in Centello asicatico
5. korak: NANU Antioksidativni oljni serum s vitaminom tetra C in astaksantinom

Sledite lepotni rutini nege kože, kot jo priporočamo pri NANU – aktivni naravni kozmetiki s pomočjo plastenja in se zaljubite v svojo kožo!

Vabimo vas k ogledu demonstracijskega videa.