fbpx

V trgovini Hervis v Cityparku DANES otvoritev sezone s kolesarskimi zvezdami, tudi Matejem Mohoričem

Vabljeni na izjemni dogodek, ki bo pomembno zaznamoval kolesarski svet v Sloveniji. V trgovini Hervis v nakupovalnem centru Citypark se bo danes, ob 17. uri, odvila posebna otvoritev kolesarske sezone, kjer bodo prisotne kolesarske zvezde ekipe Bahrain Victorious.

Srečali se boste lahko z enim najboljših slovenskih kolesarjev, Matejem Mohoričem, in Sonnyjem Colbrellijem, nekdanjim italijanskim kolesarskim asom, ter izvedeli več o svetu profesionalnega kolesarstva iz prve roke. Seveda bo dovolj časa tudi za avtograme. Z vami bo delil svoje vpoglede v najnovejše inovacije ter trende v kolesarstvu tudi Andreas Rottler, generalni direktor Merida Europe GmbH.

Pridružite se nam na nepozabnem dogodku za vse ljubitelje kolesarstva in športnih navdušencev.

Ekipa Bahrain Victorious, znana po svojem neomajnem duhu in izjemnih uspehih na mednarodnih tekmovanjih, simbolizira strast do kolesarstva in neustavljivo željo po zmagi.

Matej Mohorič, eden najbolj talentiranih slovenskih kolesarjev, bo delil svoje izkušnje o vzponih in padcih v karierni poti, ki so ga pripeljali do zmag na nekaterih največjih kolesarskih dirkah na svetu, vključno z Milan-San Remo in etapnimi zmagami na Tour de France. Njegova neverjetna zmaga na UCI Svetovnem prvenstvu v gravel kolesarjenju je le še en dokaz, da je Matej pravi mojster kolesarstva, sposoben prilagajanja in zmagovanja v različnih disciplinah.

Sonny Colbrelli, znan po svoji neustavljivi borbenosti in izjemnih rezultatih, kot je zmaga na prestižni dirki Paris-Roubaix, je prava inspiracija za vse, ki se srečujejo z izzivi. Njegova zgodba je dokaz, da s trdim delom in odločnostjo lahko premagamo vsako oviro.

Danes se nam pridružite na nepozabnem dogodku za vse ljubitelje kolesarstva - Modna.si
Danes se nam pridružite na nepozabnem dogodku za vse ljubitelje kolesarstva

Dogodek v trgovini Hervis ne bo samo priložnost za srečanje s kolesarskimi legendami, ampak tudi za vpogled v inovativni svet Meride. Kot vodilni proizvajalec koles je Merida zavezana k razvoju tehnologij, ki ne samo da izboljšujejo zmogljivosti koles, ampak tudi zagotavljajo varnost in udobje kolesarjev. Obiskovalci bodo lahko izkoristili tudi kolesarske storitve, ekskluzivne ponudbe in popuste na širok izbor kolesarske opreme. V trgovini Hervis, v Cityparku, največji kolesarski trgovini v Sloveniji, ki se razprostira na kar 3500 m2 in ima dve nadstropji, boste našli vse, kar potrebujete za popolno kolesarsko izkušnjo – od visokokakovostnih koles različnih blagovnih znamk, kot so Merida, Rog, Elan, KTM, Puch, MARIN in X Fact, do najnovejše kolesarske mode.

Pridružite se nam in bodite del zgodbe o uspehu, inovacijah in neustavljivi strasti do kolesarjenja.