Priyanka Chopra razkrila, kako ohranja svoje lase sijoče in zdrave

Le katera si ne želi ravno pravšnjega volumna v laseh, ravno prav bujnih kodrov in tistega zdravega sijaja? In ko govorimo o najlepših laseh v Hollywoodu, je zvezdnica serije “Quantico” Priyanka Chopra na samem vrhu seznama.

Priyanka je razkrila, kako sama ohranja lase tako goste in zdrave. Pivo in jajca. Dve živili, za kateri si nikoli nismo mislili, da bosta skupaj omenjeni v enem stavku. Vendar pa sta prav ti dve živili zaslužni za Priyankino brezhibno pričesko.

Going into the weekend like ? #TGIF @marieclairemag on stands Tuesday…@abcquantico back Monday at 10PM!

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on


“Pivo in jajca ustvarijo neverjeten balzam za lase,” je razkrila Priyanka. Torej, skupaj zmešaj eno jajce in malo piva ter mešanico nanesi na suhe, neoprane lase. Maska naj deluje vsaj nekaj ur, nato pa jo s šamponom izperi in nanesi balzam kot običajno.

Čeprav bo morda ta naravni ritual malo približal izgled naših las Priyankinim, pa je igralka tudi razkrila, da zelo veliko vlogo pri tem igrajo tudi dobri geni. Ti pa za lepše lase priporoča še, da “lasišče masiraš z oljem, to je indijska skrivnost”.

Razkrivamo tudi, katerih 9 živil ženske s čudovitimi lasmi redno uživajo in kako ohraniš konice las srečne, zdrave in nerazcepljene!