Prvič po škandalu ujet intimni trenutek Tristana Thompsona in Khloé Kardashian!

Tristan Thompson je na zabavi za 40. rojstni dan Kim Kardashian na lice poljubil Khloé Kardashian, trenutek pa je ujela kamera.

Izgleda, da sta Tristan in Khloé svojo ponovno zvezo zapečatila z javnim poljubom. Nekdanji par, ki naj bi bil ponovno skupaj, so 21. oktobra zvečer opazili, kako skupaj pozira na Kimini zabavi presenečenja za 40. rojstni dan, ki jo je organizirala njena sestra Khloé. Oba sta bila oblečena v črno in izgledalo je, da jima je zelo udobno. Ko se je bliskala kamera, je Tristan obrnil glavo in na lice poljubil Khloé, mati njune dveletne hčerke True.

Khloé pa zelo očitno nič kaj dosti ne govori o njeni novi zvezi. Zvezdnica “ohranja vse, kar je povezano s Tristanom, veliko bolj zase kot je pred tistim, kar se je zgodilo z Jordyn [Woods],” je vir blizu 36-letnice povedal za HollywoodLife, sklicujoč se na Tristanov škandal o varanju. Da je zadržana glede podrobnosti svojega zasebnega življenja, je bila Khloéina namerna odločitev, je še pojasnil vir. “Ne potrebuje obrekovanj drugih ali mnenj.”

Ker Tristan trenutno ne igra košarke, Khloé vsak dan pomaga pri vzgoji njune hčerke, kar jima je resnično pomagalo pri obnovitvi zveze. Zelo sta zagreta drug za drugega in na pravi poti, je še dodal vir.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry