Pupa Milano & Lavazza: Popolna italijanska kombinacija za vsako jutro!

Ste se kdaj vprašali, kaj dame potrebujejo vsako jutro, da lahko začnejo dan? Odlično kavo, negovalno linijo za obraz in vrhunska ličila. Zato se pustite presenetiti breztežni popolnosti in se razvajajte po italijansko. S Pupo Milano in omamno kavo Lavazza.

Pupa Milano

Pupa Milano Wonder Me linija - Modna.si
Pupa Milano Wonder Me linija

Wonder Me linija združuje visoko prekrivnost in je znana po zelo lahki teksturi, brez občutka obteženosti na koži. To je vrhunska značilnost Wonder Me linije ki združuje tekočo podlago, rdečilo za lička, korektor ter kompaktni puder.

Skrivnost linije je posebna mikromreža, sestavljena iz izjemno prožnih snovi, ki ustvarijo lahek in koži podoben film ter se prilagodijo izraznim gibom vašega obraza, ne da bi pri tem poudarile gube.

Pupa Vamp! linija združuje vse tiste izdelke, s katerimi boste samozavestne in vas bodo opazili prav vsi. Vamp linija je bila ustvarjena z namenom, da poudari največ kar lahko na vašem obrazu. Naj samo omenimo zelo poznane Pupa Vamp! maskare, ki slovijo po izjemnem volumnu in njihovem širokem barvnem spektru.

Pupa negovalni linji za obraz in telo

Pupa Milano linija za obraz - Modna.si
Pupa Milano linija za obraz

Bistvo vseh negovalnih proizvodov Pupa Milano je, da:

  • spreminjajo način proizvodnje; poudarek je na uporabi trajnostnih surovin in naravnih sestavin;
  • so transparentni – imena in funkcije, ki so jasni in vidni na embalaži.
  • so vestni – imajo čiste formule in trajnostno embalažo za manjši vpliv na okolje;
  • so preprosto cool, saj barve določajo kategorije in funkcije izdelkov.

PUPA SPOROČA: NEGUJTE SVOJ OBRAZ IN TELO OB VAROVANJU PLANETA!

Pupa Milano linija za telo
Pupa Milano linija za telo

O izvrstni kavi Lavazza

Kozmetika Pupa Milano in kava Lavazza - Modna.si
Kozmetika Pupa Milano in kava Lavazza (Foto: rawpixel.com / Freepik; Peter Irman)

Skodelica italijanskega espressa. Kanček prefinjenosti, užitek, aroma in sofisticiran okus. Vse to in še več je Lavazza, ki že od leta 1895 preučuje različne tehnike mešanja in praženja kave. Izbrane mešanice ponujajo harmonično ravnovesje med telesom, aromo in okusom v vsaki skodelici vaše najljubše Lavazza kave.

Z ikoničnimi mešanicami lahko izbirate med vrhunskimi porekli Arabice in Robuste. V spoštovanju preteklosti in tradicije se prepleta vizija prihodnosti in usmerjenost v trajnost in ekološko naravnanost kavnih mešanic, ki se ponašajo z Rainforest alliance, USDA Organic, ekološkimi in UTZ certifikati.

Kava iz linije ¡Tierra! z vrhunskim poreklom vam ponuja prefinjeni espresso z žametno kremo in obstojnim okusom. Vsi izdelki vsebujejo kavo iz nasadov, potrjenih s strani Rainforest Alliance, mednarodne neprofitne organizacije, katere cilj je ohranjanje biotske raznovrstnosti ter spodbujanje pravic in dobrega počutja delavcev, njihovih družin in skupnosti.