Kristina svetuje: Digitalna analiza kože z diagnostično kamero

Storitev je prihodnost in odlična dodana vrednost vsakega modernega kozmetičnega salona.

Digitalna analiza kože je sodobna metoda, ki se uporablja za podrobno analizo kože s pomočjo specializirane programske opreme. Ta metoda omogoča natančno merjenje in oceno različnih parametrov kože, kot so vlažnost, elastičnost, pigmentacija, gube, pore in drugi vidiki.

Postopek digitalne analize kože običajno vključuje:

1. Fotografiranje kože: S posebno kamero se fotografira območje kože, ki ga želite analizirati. Fotografije se nato obdelajo s pomočjo programske opreme.

2. Analiza teksture in pigmentacije: Programska oprema analizira teksturo kože, na primer nepravilnosti, površinsko hrapavost, pore in linije. Prav tako oceni pigmentacijo, kot so madeži, pegice in nepravilnosti barve kože.

3. Merjenje vlage in elastičnosti: S pomočjo specializirane naprave se meri vlažnost kože in njeno elastičnost. To omogoča oceno hidracije kože in njene sposobnosti, da zadrži vlago.

4. Analiza gubic: Programska oprema lahko oceni prisotnost in globino gub, ki se pojavljajo na koži. To lahko pomaga ugotoviti znake staranja in spremembe s časom.

5. Svetovalne smernice: Na podlagi rezultatov analize kože, lahko strokovnjaki svetujejo o najbolj primerni negi kože, izbiri izdelkov in tretmajih, ki bodo najboljše ustrezali posameznikovim potrebam.

Prednost digitalne analize kože je spremljanje napredka v koži, ugotavljanje težav ali napredovanje težav ter za prilagoditev individualne nege kože.
Individualna nega kože je pristop, ki temelji na upoštevanju edinstvenih potreb in značilnosti posameznika ter prilagoditvi negovalnih rutin, izdelkov in tretmajev, ki najbolje ustrezajo posameznikovi koži.

With love,

Kristina

Preberi si tudi:
Kristina svetuje: Ali veš, kakšen tip kože imaš? - Modna.si

Kristina svetuje: Ali veš, kakšen tip kože imaš?

Obstaja več tipov kože, pri katerih se lahko razlikujejo lastnosti, kot so stopnja vlažnosti, proizvodnja sebuma, občutljivost in nagnjenost k težavam: 1. Normalna koža: Ta tip kože je…