Razkrit recept za poročno torto Meghan Markle in princa Harryja
Sladkanje na kraljevski način!
Vse odkar sta princ Harry in Meghan Markle razkrila, da sta za poročno torto izbrala okus limone in bezga, so ljubitelji peke slaščic nestrpno čakali, kako izgleda končni rezultat in seveda tudi, iz česa je narejen.
Slaščičarka, ki sta jo Meghan in Harry izbrala za izdelavo torte, Claire Ptak, ki je lastnica slaščičarne Violet Cakes Bakery, je nedavno razkrila količine in sestavine, ki jih potrebuješ za izdelavo kraljevske poročne torte.
Recept za torto, ki je nahranila 600 svatov na večernem poročnem sprejemu, vsebuje 600 Amalfi limon, 500 organskih jajc, 20 kg masla, 20 kg moke, 20 kg sladkorja in 10 steklenic bezgovega sirupa.
Claire, ki je poročno torto s svojo ekipo delala v kuhinji Buckinghamske palače, je povedala, da je maslena krema v torti sladka, limonina skuta pa kisla in ko ju zaužiješ skupaj, se okusi čudovito prepletajo in popolno ujemajo.
Čudovit končni rezultat si lahko ogledaš tukaj!