Domov » Prehrana & Recepti » TAKO kraljevsko je izgledala poročna torta princa Harryja in Meghan Markle!

TAKO kraljevsko je izgledala poročna torta princa Harryja in Meghan Markle!

Prehrana & ReceptiVIP
TAKO kraljevsko je izgledala poročna torta princa Harryja in Meghan Markle!
📷 Profimedia

Poglej, v čem sta se mladoporočenca odpeljala na večerni poročni sprejem!

Princ Harry in Meghan Markle, ki imata zdaj nova kraljeva naziva in sicer vojvoda in vojvodinja suseška, sta sama določila vse detajle glede torte. O kraljevi poročni torti je bilo ogromno napisanega, pred poročnim sprejemom pa so s Kensingtonske palače tudi razkrili, kako dejansko izgleda slastna limonino-bezgova torta.

Na svojem Instagram profilu so objavili fotografijo te slastne in dih jemajoče kreacije.


Poročno torto je izdelala lastnica slaščičarne Violet Bakery, Claire Ptak, ki se je na izdelavo najbolj znane poročne torte tega stoletja začela pripravljati že v začetku tedna.
“Pa se je začelo,” je Claire zapisala pod fotografijo, ki jo je objavila na Instagram profilu svoje slaščičarne Violet Bakery.


Včeraj pa je objavila še eno fotografijo kraljeve poročne torte, na kateri se lepo vidijo vsi detajli in okrasne rože, ki pa niso užitne in jih zato pred serviranjem vedno odstranijo.


So se tudi tebi ob pogledu na torto pocedile sline?

Za večerni sprejem se je Meghan preoblekla v drugo, prav tako zelo enostavno in elegantno belo obleko, ki jo je oblikovala Stella McCartney, na prstancu desne roke pa je nosila diamantni prstan, ki je nekoč pripadal pokojni princesi Diani. S Harryjem sta se na poporočno slavje odpeljala kar sama v srebrno-modrem Jaguarju E-Type Concept Zero, ki je bil izdelan leta 1968 in imel prav posebno registrsko tablico, na kateri je pisalo: “E190518”, ki je datum njunega poročnega dne: 19.05.2018.