fbpx

Razkrita celotna kolekcija Mugler H&M

Lookbook za kolekcijo Mugler H&M je tukaj. Kolekcija je ikonično Muglerjeva, vsak kos je opredeljen z neustavljivo Muglerjevo energijo: igrivo, mladostno, pozitivno do vseh oblik in dopolnjuje identiteto vsakega posameznika.

Kolekcijo ženskih oblačil sestavljajo značilna Muglerjeva prevelika ramena z oprijetim pasom, ki oblikuje telo. Sodoben izraz prepoznavnih kod modne hiše, spiralno večplastno šivanje, ki se pojavlja v celotni kolekciji, je v obliki baggy denima, najlonskih in denim kavbojk in jaken. Usnjene plašče in jakne s podaljšanimi detajli šalov, močne kroje dopolnjujejo iluzionistični bodiji, pajkice in obleke z dekadentnimi okraski.

Kolekcija moških oblačil je sestavljena iz različnih usnjenih modelov, vključno s hlačami, suknjiči in plaščem z graviranimi gumbi. Izbor denima vključuje izklesano jakno, ki poudari obliko. Krojene kose lahko plastite s prosojnimi potiski zvezdic in korzetnimi majicami.

V kolekciji je na voljo vrsta modnih dodatkov, vključno s prosojnimi rokavicami in nogavicami, torbami, šali, srebrnimi in zlatimi verižicami za telo ter uhani in ogrlicami različnih dimenzij in oblik, od solzic do ikonične Muglerjeve zvezde.

Arhivski del kolekcije je poklon največjim uspešnicam Thierryja Muglerja iz 80-ih in 90-ih let prejšnjega stoletja. Vsak kos, ki ga je oblikoval Casey Cadwallader, ima svojo posebno etiketo s podpisom Thierryja Muglerja, ki pooseblja ustanoviteljevo zapuščino. Mednje sodi črna žametna obleka z oblikovanim pasom in napihnjenimi rokavi, čipkasta korzetna obleka, krilni kostim in zelena krojena jakna. Modni dodatki vključujejo uhane v obliki bumeranga in dvojno broško, povezano z verižico.

Kolekcija Mugler H&M bo na voljo v izbranih prodajalnah in na hm.com 11. maja.