Scarlett Johansson prvič o tem, zakaj nikoli ne bo na socialnih omrežjih

Scarlett Johansson je spregovorila o svojih razlogih, zakaj se izogiba socialnim omrežjem.

38-letna igralka je bila gostja v podkastu The Skinny Confidential Him & Her Podcast, kjer je odkrito govorila o tem, kako se je že po samo 20 minut uporabe ene od aplikacij počutila zelo preobremenjeno, kar je bilo veliko hitreje, kot je pričakovala.

Ko so Scarlett vprašali, zakaj noče na socialna omrežja, je igralka priznala, da ne bi prenesla sovražnikov.

“Iskreno povedano sem preveč krhka oseba, da bi imela socialna omrežja. Ne morem. Moj ego je preveč krhek,” se je pošalila na svoj račun. “Moji možgani so preveč krhki. Sem kot nežen cvet.”

Vendar pa je Scarlett nadaljevala in pojasnila, da obstaja večji razlog za njen odpor. Povedala je, da je aplikacije že uporabljala – vendar le tri dni prek profila svojega podjetja.

“Začela sem se zavedati, da sem 20 minut gledala profil od nekoga na Instagramu, nekoga, ki je delal za mojega prijatelja. Zdaj vem, da imaš pitbula in dve hčerki in živiš kot v Burbanku,” se je spominjala o tem, kaj ji je uspelo ugotoviti v kratkem času. “Mislila sem si, kaj? Ali sem pravkar zapravila 17 minut časa. Zdaj imam občutek, da bi se morala preseliti v Kalifornijo, kupiti tega dotičnega psa in spremeniti svoje življenje na vse te možne načine, kar se je zdelo tako slabo.”

Scarlett je dodala: “Potem postanem kot triletnica s telefonom svoje mame, ker se popolnoma vživim vanj. Zato vem, da jih ne morem imeti.”