Domov » FIT » Razkrite fitnes skrivnosti 50-letne Jennifer Lopez

Razkrite fitnes skrivnosti 50-letne Jennifer Lopez

FITVIP
Razkrite fitnes skrivnosti 50-letne Jennifer Lopez
📷 Jennifer Lopez / Instagram

Znova in znova nas Jennifer Lopez opominja, da so leta le številka. Ena od najvplivnejših latino pevk in igralk navidez kljubuje procesu staranja.

Pri 50-ih nič ne kaže, da bi se zvezdnica kaj upočasnila. Tudi ko ne nastopa, je mati dveh zaposlena v fitnesu, kjer gara za svojo postavo. In kaj točno vse počne, da pri teh letih izgleda tako fit in mladostno?

Stroga fitnes rutina

J.Lo, ki svoj čas razporeja med Kalifornijo in New Yorkom, je v preteklosti že razkrila, da ima svojega trenerja na obeh obalah. David Kirsch v New Yorku in Tracy Anderson v Los Angelesu imata “dva popolnoma različna pristopa,” je dejala.

Po besedah Tracy, ki je pisala blog o treningih z Jennifer, ima sama bolj “sproščen” pristop. Vsakodnevne vadbe vključujejo uporabo uteži za roke in gibe, ki oblikujejo zadnjico, stegna in jedro. David pa ima bolj intenziven režim – z njim delata krožni trening, pojasni Tracy, ki je sestavljen iz izpadnih korakov, trebušnjakov, vojaških sklec in kickboxinga. David pa pogosto v njune treninge vključi tudi HIIT trening, da okrepi pevkino jedro.

Zdrava prehrana

Medtem ko je doslednost v telovadnici ključnega pomena za njeno fit postavo, pa J.Lo tudi verjame, da je to, kar vneseš v svoje telo, prav tako pomembna.

V preteklem intervjuju za Us Weekly je pevka razkrila, da je pred leti iz prehrane črtala kofein. “Kofeina že dolgo nisem zaužila,” je dejala in dodala, da občasno pije kavo, če je brez kofeina.

Poleg tega je Tracy razkrila, da zaročenka Alexa Rodrigueza sledi zdravi prehrani, ki jo večinoma sestavljajo ekološka živila.

“Uživa zelo čisto hrano, saj potrebuje dobra goriva za vse stvari, ki jih počne,” je na svoji spletni strani zapisala Tracy. “Vse je organsko in vse je zelo dobro premišljeno, z ravnotežjem zelo kakovostnih beljakovin in veliko s hranili bogate hrane … vse je sveže.”

Ples

Ne le, da ples “poganja” njeno srce, ampak tudi koristi njenemu duševnemu zdravju. “100-odstotno sem prepričana, da so treningi del tistega, kar me tako navdušuje,” je razkrila. “Ples je že od nekdaj ogromen del mojega življenja in vzeti si čas za premikanje telesa in početi nekaj, kar je tako dobro zame, je ključnega pomena za mojo srečo.”

Ostati hidriran

Superzvezdnica je leta 2016 za Hello! razkrila, da lahko “pitje obilice vode”, še zlasti pred vadbo, pomaga, da več iztisneš iz svojega treninga.

19. januarja je zvezdnica objavila selfie, na katerem drži v roki z modrimi kristali okrašeno steklenico za kavo, v kateri pa zvezdnica vedno s seboj nosi vodo.