Domov » VIP » Razkrito, kako bo Meghan Markle praznovala svoj 38. rojstni dan

Razkrito, kako bo Meghan Markle praznovala svoj 38. rojstni dan

VIP
Razkrito, kako bo Meghan Markle praznovala svoj 38. rojstni dan
📷 Profimedia

Kraljica ima že nekaj presenečenj v rokavu!

Še slab mesec in pol loči Meghan Markle od dneva, ko bo praznovala svoj 38. rojstni dan (4. avgusta), vendar pa so plani za ta poseben dan že praktično končani.

Kot poroča The Mirror, naj bi kraljica Elizabeta II. povabila Meghan, princa Harryja in njunega sina Archie-ja, da se ji pridružijo na posestvu Balmoral Estate na Škotskem. To bo Meghanin prvi obisk počitniškega doma kraljice, ki naj bi bil tudi njen najljubši.

“Nobena skrivnost ni, da je Balmoral najljubši dom Njenega visočanstva, zato je to vabilo še toliko bolj posebno in iskreno,” je bližnji vir razkril za omenjeni časopis.

Sproščujoči oddih bo vključeval popoldanski čaj in posebno torto, ki jo bo pripravilo kraljevo osebje posebej za Meghan. Kraljica bo Meghan obdarila tudi z lastnim krilom v kraljevi palači za dodatno zasebnost, ko bodo s Harryjem in Archie-jem prišli za dlje časa k njej na obisk.

“Kraljica in princ Philip obožujeta par in seveda njunega novega pravnuka Archie-ja, zato sta jih za nekaj dni povabila v Balmoral,” je dodal bližnji vir. “Za Meghan je to velika čast, da je prejela takšno povabilo.”