Domov » Lepota & zdravje » Priyanka Chopra razkriva, kako izgledati odlično na vsaki fotografiji

Priyanka Chopra razkriva, kako izgledati odlično na vsaki fotografiji

Lepota & zdravjeVIP
Priyanka Chopra razkriva, kako izgledati odlično na vsaki fotografiji
📷 Profimedia

Resda je blagoslovljena z dobrimi geni, vendar pa Priyanka Chopra vsekakor tudi ve, kako vsakič znova izgledati izjemno na fotografiji. (Predvidevamo, da so ji pri tem pomagale tudi udeležbe na lepotnih tekmovanjih.) Od subtilnega nagiba glave do modnih dodatkov, sledi 6 trikov, ki smo se jih tekom let naučile od žene Nicka Jonasa.

Nagni glavo
Ko poziraš pred kamero, nekoliko nagni glavo na eno stran, namesto da pokončno strmiš v fotografski objektiv. Subtilno gibanje se ti morda zdi nepomembno, ampak pred fotoaparatom bo tvoja čeljust zaradi nagiba izgledala bolj definirana.

Pozicioniraj telo
Tako kot nagib glave poudari tvoje poteze obraza, nagib telesa optično zoža tvojo postavo. Priyanka ta trik prikaže tako, da eno nogo postavi pred drugo in težo prenese na eno stran. Si opazila, kako lahkotno položi roko v en žep? To izgleda veliko bolje, kot pa če bi se z dlanjo prijela za pas.

Pomagaj si z modnimi dodatki
V osmih primerih od desetih boš opazila, da Priyanka nosi sončna očala – in popolnoma nič ji ne zamerimo. V trenutku dajo stajlingu kulski pridih in zakrijejo temne podočnjake. Ko pa že govorimo o modnih dodatkih – torbica je vedno dobra izbira, še zlasti pa, če nikoli ne veš, kaj bi počela z rokami.

Naj izstopajo oči
Všeč so nam zadimljene oči, vendar pa lahko temnejša senčila optično zmanjšajo tvoje oči. Raje jih poudari in zgornjo veko občrtaj z živahno modrim ali vijoličnim črtalom za oči. Na koncu notranje kotičke oči še malo osvetli s svetlečim senčilom, ki se bo iskrilo na svetlobi.

Živahne ustnice
Še en trik Priyanke? Šminka v živahnem odtenku. Ko se fotografiraš z bliskavico, lahko ta spere tvojo polt, pri čemer pa pomaga nanos šminke v opaznem odtenku. Izbiraj satenaste in sijoče formule, ki tvoje ustnice optično povečajo (izogibaj pa se mat odtenkom).

Uživaj
Najbolj opazna stvar, ki smo jo opazile pri zvezdnici? Vedno je tako zelo sproščena. Če si konstantno zaskrbljena glede držanja trebuha notri ali pa pretiravaš s smejanjem, se bo to nelagodje odrazilo na fotografijah. Samo nasmehni se in naredi nekaj, kar se ti v tistem trenutku zdi, da izgleda naravno (tudi če je to znak za mir).