Domov » VIP » Razkrito, kako se na poroko pripravlja Meghan Markle

Razkrito, kako se na poroko pripravlja Meghan Markle

VIP
Razkrito, kako se na poroko pripravlja Meghan Markle
📷 USA Network

Meghan Markle je že priljubljena televizijska zvezda, kaj kmalu pa bo postala tudi ena izmed najbolj prepoznavnih ljudi na svetu, saj mnogi napovedujejo, da se bosta s princem Harryjem poročila prihodnje leto. Tako kot vsaka bodoča nevesta si zagotovo tudi Meghan želi na svoji poroki izgledati najbolje kot lahko. Kakšne pa sploh so Meghanine lepotne skrivnosti in kako se zvezdnica pripravlja na naslednjo kraljevo poroko?


Meghan ima čudovito postavo, ki ji jo zagotovo zavida na milijone žensk in brez dvoma bo v poročni obleki izgledala sanjsko. Za svojo vitko, 170 cm visoko postavo skrbi z jogo, tekom in pilatesom, doma pa najraje vadi ob DVDjih. “Joga je moja stvar. Obstaja toliko koristi, ki jih prinaša joga … boljša fleksibilnost in mišična moč, poveča srečo, izboljša mentalno pozornost in sposobnost sproščanja, zmanjšana anksioznost in izboljša spanec,” razlaga 36-letna igralka.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on


Samooklicana gurmanka ne verjame v to, da bi se morala odrekati jedem, ki jih ima rada, vendar pa vseeno poskuša uživati čim bolj zdravo in naravno hrano. “Poskušam se izogibati le živilom za katera vem, da se bom po njih počutila leno in zaspano. Najbolj pogosto jem ribe in zelenjavo – sem pa tudi gurmanka. Kadar snemamo serijo sem zelo previdna glede tega, kakšno hrano uživam. Čez teden poskušam uživati vegansko hrano, konec tedna pa si potem privoščim malo več raznolikosti.”

Ko se bo bližal datum poroke, se bo Meghan zagotovo vrnila k svoji preverjeni “snemalni” dieti, ki vključuje pitje vode z limono navsezgodaj zjutraj in zdrav zajtrk, sestavljen iz ovsene kaše, banane in agavinega sirupa. Za kosilo poje solato, prigrizek pa so mandlji in jabolko. Za večerjo običajno poje kakšno juho ali testenine z okusno omako narejeno iz počasi praženih bučk in jušne osnove.

Ne spreglej: Alessandra Ambrosio razkrila, kako brez odrekanja do top postave!