fbpx

Razkrito, kdo bi moral prvotno igrati Christiana Graya v filmih 50 odtenkov

Nikoli ne uganeš!

Dakota Johnson in Jamie Dornan sta odlično upodobila Anastazijo Steele in Christiana Graya v vseh filmih 50 odtenkov!

Zdaj, ko so bili vsi filmi predstavljeni na velikih platnih in se ne moremo veseliti nobenega nadaljnjega dela več, smo malo raziskali ozadje te trilogije filmov. Ugotovili smo, da je bil prvotno za vlogo Christiana Graya izbran Charlie Hunnam, ki pa je sam zavrnil vlogo, saj se ne bi mogel dovolj dobro pripraviti nanjo zaradi ostalih televizijskih obveznosti.

Poleg Charlieja pa naj bi ustvarjalci filmov imeli zelo visoko na seznamu tudi Ryana Goslinga, ki pa si sploh ni želel biti del te trilogije filmov.

Kar pa se tiče ženskega dela pa so si ustvarjalci trilogije filmov prvotno želeli, da bi Anastazijo upodobila Felicity Jones, vendar niso bili prepričani, ali bi 30-letnica lahko pristno upodobila 21-letnico. V ožjem izboru pa sta bili tudi Shailene Woodley, ki zaradi novinarskih obveznosti do drugega filma ni mogla odigrati glavne ženske vloge, in pa Elizabeth Olsen, vendar je bila Dakota Johnson na avdiciji boljša od nje.

Si sploh predstavljaš, kako drugače bi lahko filmi izpadli, če glavnih vlog ne bi odigrala Jamie Dornan in Dakota Johnson?