Reese Witherspoon iz snega v skodelici naredila pravo sladico!

Reese Witherspoon je pravkar delila verjetno svoj najbolj nenavaden recept doslej.

47-letna igralka je svojim 8,9 milijonom sledilcem na TikToku pokazala, kako narediti “čokoccino” iz snega, ki ga je zajela kar s svojega avtomobila. Recept vključuje slano karamelno omake in čokoladni sirup, ki ju prelijš preko snega, nato pa doliješ malo mrzle kave za ta “slasten okus kave”.

“Vem, kako naj temu rečem,” je navdušeno dejala Reese oboževalcem, potem ko je uživala v grižljaju čiste nostalgije. “Slan, snežen, cappuccino … snežni soljeni čokoccino.”

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go – Official Sound Studio

V komentarjih so se nekateri zgražali, da je sneg umazan in ni zdravo, da se ga je, Reese pa je v odgovor komentarjem posnela dodatne videe, v katerih je povedala svoje mnenje, da se sam enkrat živi in da je sneg tako ali tako vzela z avta, tako da ni bil umazan. Poleg tega je naredila tudi test in dala malo snega stopiti v mikrovalovno. Voda je bila povsem čista.

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound – Reese Witherspoon

Sneg sicer res ni mišljen kot živilo, ampak, če ga enkrat ali dvakrat na leto pripraviš tako kot Reese, v obliki kavine sladice (če ne piješ kave, lahko doliješ na primer mrzlo čokoladno mleko), ne bo nič hudega. Zvezdnica pravi, da je njen recept naravnost “božanski”!