Sofia Vergara prvič iskreno o tem, zakaj je propadel njen zakon z Joejem Manganiellom

Sofia Vergara je zelo odkrito spregovorila o koncu svojega zakona z Joejem Manganiellom.

Julija 2023 sta 51-letna igralka in 47-letni igralec oznanila, da se po sedmih letih zakona ločujeta.

Preberi si tudi:
Sofia Vergara, Joe Manganiello - Modna.si

Razhod, ki ga ni nihče pričakoval! Sofia Vergara in Joe Manganiello se ločujeta

Sofia Vergara in Joe Manganiello po 7-ih letih končujeta svoj zakon in gresta vsak svojo pot. Par, ki se je leta 2015 poročil v Palm Beachu na Floridi,…

Sofia je v novem intervjuju razkrila razlog, zakaj se je njen zakon z Joejem končal.

“No, pravkar sem se ločila od drugega moža, s katerim sva bila skupaj 10 let. Moj zakon je razpadel, ker je bil moj mož mlajši,” je Sofia povedala za španski časopis El País. “Hotel je imeti otroke, jaz pa nisem želela biti stara mama.”

Sofia – ki je že mama 32-letnemu sinu Manolu iz prejšnjega zakona – je povedala, da čeprav si ona ne želi več otrok, si Joe želi postati oče.

“Čutim, da ni pošteno do otroka. Spoštujem tistega, ki to počne, a to ni več zame,” je pojasnila Sofia. “Pri 19-ih letih sem imela sina, ki je zdaj star 32 let in pripravljena sem biti babica, ne mama.”

Sofia je nato povedala, da je optimistična glede svoje prihodnosti.

“Torej, če pride ljubezen, mora priti skupaj z [njegovimi] otroki. Skoraj sem v menopavzi, to je naravno,” je povedala Sofia. “Ko bo moj sin očka, naj za nekaj časa prinese otroka k meni, potem pa mu ga bom vrnila in nadaljevala svoje življenje. To je tisto, kar moram početi.”

Preberi si tudi:
Sofia Vergara - Modna.si

Zakaj Sofia Vergara izgleda drugače? Je šla pod nož?

Sofia Vergara se je odzvala na obtožbe, da je imela plastično operacijo in pojasnila, zakaj dandanes izgleda drugače. 51-letna igralka, ki je v postopku ločitve in so jo…