Zakaj Sofia Vergara izgleda drugače? Je šla pod nož?

Sofia Vergara se je odzvala na obtožbe, da je imela plastično operacijo in pojasnila, zakaj dandanes izgleda drugače.

51-letna igralka, ki je v postopku ločitve in so jo v javnosti že opazili z novim fantom, je svoje misli delila v novem intervjuju za Glamour.

“Včasih berem sporočila – izogibam se branju komentarjev, ker, zakaj? Običajno so ljudje slabe volje, depresivni ali ljubosumni,” je povedala Sofia. “Preberem jih in piše, ‘Popravila si je toliko stvari, da si sploh ni več podobna.’ In razmišljam, Ni tako, da imaš plastično operacijo, da bi izgledal slabše kot prej, dajte no!”

Sofia je dodala: “Vedno želim reči: ‘Ne, temu se reče staranje! Imenuje se prekleto stara sem! Zato izgledam drugače!'”

Sofio so tudi vprašali, ali se poslužuje tudi kakršnih koli tretmajev kože ali injekcij.

“Tu in tam počnem majhne stvari,” je rekla. “Ko lahko, delam microneedling. Poleg tega nimam odmora. Želim si, da bi imela odmor od službe. Naredila bi še veliko stvari. Delam pa microneedling, malo laserja za kapilare, ker imam rozaceo. Redno delam botoks v oči in vrat. Majhne stvari, po katerih mi ni treba sedeti v moji hiši en mesec, ker na žalost ne morem. In izdelki. Všeč so mi izdelki.”

Preberi si tudi:
4 lepotni nasveti, na katere prisega Sofia Vergara

4 lepotni nasveti, na katere prisega Sofia Vergara

Resnično delujejo bolje kot botoks! Ko gre za negovalne rutine, zvezdnice resnično vedo, o čem govorijo. Konec koncev imajo na dosegu roke cel kup strokovnih nasvetov od vizažistov,…