Rene Mlekuž se bo preizkusil v dirkanju z avtomobili

Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju je sicer končana, Vid Kavtičnik pa je gosta za novo oddajo Šport 1na1 vseeno našel v svetu belega cirkusa. V sedmi epizodi druge sezone je povabilo pred mikrofon sprejel Rene Mlekuž, naš nekdanji alpski smučar, ki je bil del generacije Jureta Koširja, Draga Grubelnika in Mitje Kunca. Barve Slovenije je branil na olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju 2002, v svetovnem pokalu pa je tekmoval med letoma 1995 in 2006. Enkrat se je v močni konkurenci zavihtel tudi na zmagovalni oder.

Oddajo Šport 1na1 z Vidom si lahko ogledate s klikom na povezavo, 24 ur na dan pa je dostopna tudi Facebook in Youtube strani Zavarovalnice Generali.

Rene Mlekuž se bo preizkusil v dirkanju z avtomobili
Gost v novi oddaji Šport 1 na 1 z Vidom je bil Rene Mlekuž

Zgovorni Bistričan tudi po koncu aktivne športne kariere še vedno od blizu spremlja najboljše smučarje. Sodeluje namreč s Smučarsko zvezo Slovenije, ob tem pa zelo uživa, predvsem, ko se skupaj z našimi junaki belih strmin veseli njihovih uspehov.

Ni pa le smučanje šport, ki mu je pri srcu. Mlekuž je namreč ljubitelj motorjev, hitrost in bencin ima v krvi. Za to je v prvi vrsti zaslužen njegov oče, ki je bil v preteklosti reli voznik. S tem je povezana tudi skrita želja tokratnega gosta spletne oddaje Šport 1na1. V prihodnosti se namreč želi preizkusiti v dirkanju z avtomobili.

Rene Mlekuž se bo preizkusil v dirkanju z avtomobili
Rene Mlekuž je barve Slovenije branil na olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju 2002, v svetovnem pokalu pa je tekmoval med letoma 1995 in 2006

V sproščenem pogovoru je Kavtičniku povedal še marsikaj zanimivega, razgovoril se je tudi tokratni skriti gost, Renejev prijatelj, nekdanji vrhunski košarkar in trenutni športni direktor KK Cedevita Olimpija Sani Bečirović. Več zanimivih anekdot o začetkih Mlekuževe smučarske poti, zabavnih pripetljajev z belih strmin ter drugih zgodb pa v spletni oddaji, še več v podcastu.

Vabljeni k ogledu sedme spletne oddaje Šport 1na1 v drugi sezoni in obenem že  21. oddaje, ki jo vodi Vid Kavtičnik. V preteklih oddajah je med drugim gostil že odbojkarja Roka Možiča, jadralca Vasilija Žbogarja, smučarko Andrejo Slokar, nekdanjega smučarja Jureta Koširja, košarkarskega trenerja Zmaga Sagadina, kolesarja Luko Mezgeca, odbojkarja Mitjo Gasparinija, košarkarja Gorana Dragiča, jadralki Tino Mrak in Veroniko Macarol, rokometašico Ano Gros, kolesarja Mateja Mohoriča in smučarja Štefana Hadalina.