Rihanna razkrila, koliko otrok bo imela čez 10 let in s kom

Rihanna je britanski izdaji revije Vogue dala enega izmed svojih prvih velikih intervjujev leta, v katerem je pop zvezdnica odkrito spregovorila o življenju po razpadli zvezi s Hasanom Jameelom in o tem, kje se sama vidi čez 10 let.

Rihanna je tudi razkrila, da ima to desetletje novo miselnost: “Odkar sem dopolnila 32 let, se zavedam, da je življenje res kratko,” je povedala za revijo. “Ni veliko časa za prenašanje sranja, veste? Toliko si daš na svoj krožnik. Ko si preobremenjen, moraš začeti spreminjati stvari. In preveč sem preobremenjena. Zdaj se vračam v črno-belo. Moje sivo obdobje se izklaplja.”

Za zdaj se pevka nenehno ukvarja z glasbo in svojimi podjetji. “Zdaj tako delam, da mi v prihodnje ne bo treba,” je dejala. “Vem, da bom želela živeti drugače.”

En razlog zakaj? Rihanna želi postati mati. Na vprašanje, kje se vidi čez deset let, je Rihanna odgovorila: “Deset let? Imel bom 42 let! Stara bom. Imela bom otroke, tri ali štiri.”

Na vprašanje, ali bi vseeno imela otroke, tudi če ne bo našla pravega partnerja, je Rihanna brez oklevanja odvrnila: “Definitivno. Zdi se mi, kot da mi družba želi ustvariti občutek ‘Oh, nisi prav naredila…’ Podcenjujejo te kot mater, če v življenju tvojih otrok ni očeta. Pomembna je le sreča, to je edini zdrav odnos med staršem in otrokom. To je edino, kar lahko otroka resnično vzgaja, ljubezen.”