Rihanna za Dior ustvarila revolucionarna očala

Rihannino sodelovanje z znamko Dior je obrodilo sadove – luč sveta je ugledala nova linija sončnih očal. Nedavno partnerstvo je revolucionaliziralo način nošenja sončnih očal z unikatnim, elegantnim in privlačnim dizajnom. Očala z zrcalnimi stekli v šestih različnih odtenkih: srebrni, roza, modri, zeleni, rdeči in posebni zlati barvi, ki dejansko vsebuje delce 24-karatnega zlata, je pevka oblikovala sama.

Revolucionarna linija bo na voljo ekskluzivno v Diorjevih trgovinah od junija dalje, cena očal pa bo znašala 840 dolarjev, z izjemo posebnih zlatih, za katera bo potrebno odšteti 1950 dolarjev.

Stekla bodo zagotovo kaj hitro postala velik trend zaradi njihove posebne oblike, da o samih očalih niti ne izgubljamo besed, saj so zaradi edinstvenih okvirjev popolnoma izven serijska. Rihanna je izjavila, da se je pri oblikovanju očal zgledovala po očalih, ki jih je nosil Geordi La Forge iz filma Star Trek: The Next Generation. Podobnost se definitivno lahko opazi, vendar pa bodo Rihannini modeli veliko bolje izgledali s kopalkami na plaži.

Rihanna je že nekajkrat dokazala, da še zdaleč ni zgolj pevka, je tudi izjemna modna ikona. Najnovejša sončna očala z njenim podpisom dokazujejo, da pevka s svojimi edinstvenimi in vpadljivimi videzi narekuje modne trende in soustvarja modno industrijo.