Domov » Moda & stil » S temi triki ne boš nikoli več potrebovala likalnika

S temi triki ne boš nikoli več potrebovala likalnika

Moda & stil
S temi triki ne boš nikoli več potrebovala likalnika
📷 Profimedia

Ker še nobena ni komaj čakala na sveže oprana oblačila, ki morajo biti zlikana!

Smo v letu 2016 in še vedno se zanašamo na škripajočo zložljivo mizo in vroč likalnik, da oblačila, ki jih oblečemo, izgledajo popolno. Si za, da pospravimo vse skupaj v zadnji kot shrambne omare in spoznamo nove načine odpravljanja gub, tako kot to počnejo sodobne ženske?

Za srajce: Uporabi likalnk za lase

(Eat Sleep Wear)

Potem, ko si ukrotila bujne lase, z vročim likalnikom opravi dve muhi na en mah in na srajci zgladi ovratnik, predel med gumbi, spodnji rob in zaključek rokavov. Zjutraj boš na ta način prihranila ogromno časa.

Za hlače: Skupaj z vlažno brisačo jih daj v sušilni stroj

(See Anna Jane)

So kavbojke nekaj dni zmečkane ležale na tleh? Preprosto navlaži manjšo brisačo za roke in jo skupaj s hlačami suši v sušilnem stroju približno 15 minut na srednji temperaturi. Instantni parnik.

Za vsakdanje obleke: Uporabi sušilec za lase

(Lovely Pepa)

Vsaka je zagotovo že imela kdaj tako polno omaro, da je bila lahkotna oblekica čisto pomečkana, ko si jo želela obleči. Vse, kar moraš narediti je, da vzameš sušilec za lase in ga delujočega postaviš čisto blizo obleke, ne da bi se je dotikala z njim. Ta trik morda ne bo najbolje deloval na lanenih in težkih bombažnih oblačilih, bodo pa oblačila iz rajona in pletenine po ‘likanju’ s sušilcem za lase izgledale kot polikane.

Za koktejl obleke: Obleko obesi nekje v kopalnici izven tuš kabine

(Prosecco and Plaid)

Ta svilena obleka, ki jo boš oblekla zvečer za v mesto potrebuje veliko pare. Obesi jo na kljuko za brisače, zapri vrata kopalnice, ventilator naj bo izklopljen in odpri čim bolj vročo vodo. Do takrat, ko si boš pobrila noge, bo tvoja obleka že pripravljena na zabaven večer.

Za karkoli ekstra občutljivega: Uporabi čajnik

(Sea of Shoes)

Morda je to tvoj vintage Hermès-ov šal ali pa delikaten pas na obleki. Za vse kose, ki so majhni in občutljivi, v čajniku ali kuhalniku vode zavri vodo in nato paro usmeri na zmečkane predele.