Samo še dva dni za cenejšo prijavo na Ljubljanski polmaraton z Generali ZAME

Člani Generalijevega Programa ZAME imajo le tekaške skrbi glede Volkswgen 27. Ljubljanskega maratona, saj so si že zagotovili več kot 30 % popusta pri prijavnini za polmaraton. Pridružite se jim s članstvom v programu, ki je brezplačno.

Da bi se polmaratona Generali ZAME lahko udeležilo kar največ tekačev, so v Generaliju poskrbeli za dobrodošlo ugodnost, saj članom programa omogočajo nižjo prijavnino na polmaraton Generali ZAME, ki znaša le 40 evrov.

Zavarovalnica bo od vsake članske prijavnine na polmaraton, namenila 2 evra Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, s katero že leta sodeluje v sklopu gibanja The Human Safety Net (THSN) – mreže ljudi za pomoč ljudem.

Zavarovalnica Generali pa bo zmagovalca polmaratona Generali ZAME nagradila tudi z enoletnim brezplačnim zavarovanjem Specialisti z asistenco, ki v primeru bolezni ali poškodbe omogoča hitrejšo zdravstveno obravnavo.

So pa naredili še en korak več za uresničevanje svojega poslanstva pri zagotavljanju večje varnosti. Vsem tekačem, ki se prijavijo na dogodek Volkswagen 27. Ljubljanski maraton, omogoča brezplačno nezgodno zavarovanje za čas prireditve, če se za to odločijo.

Pohitite, saj ugodnost velja samo še do te sobote, 30. septembra.