fbpx

Samsung z Janjo Garnbret na Olimpijske igre Pariz 2024

Podjetje Samsung Electronics z veseljem najavlja partnerstvo s slovensko športno plezalko Janjo Garnbret za prihajajoče poletne Olimpijske igre Pariz 2024.

Janja Garnbret, slovenska športna junakinja, ki slovi po svojih izjemnih dosežkih v športnem plezanju, je postala sinonim za izjemnost in odprtost v športu. Kot prva ženska olimpijska zmagovalka v plezanju je Janja osvojila srca po vsem svetu s svojim navdihujočim pristopom in neprekosljivimi dosežki. Z rekordnim številom zlatih medalj na tekmovanjih je postavila nove standarde v svetu športnega plezanja.

Janja Garnbret - Modna.si
Janja Garnbret (Foto: SAMSUNG)

»Odprtost zame pomeni pozitiven odnos do nečesa novega. Čeprav imam rada svojo rutino, ne dovolim, da bi ta preglasila mojo odprtost za preizkušanje novih stvari,« je Janja povedala o pomenu odprtosti, ki je njena temeljna filozofija tako v športu kot tudi v vsakdanjem življenju.

Prav tako je odprtost ključnega pomena za podjetje Samsung. Odprtost vedno zmaga je slogan, ki odraža zavezanost podjetja olimpijskemu gibanju in poudarja vrednote enotnosti, vključenosti, raznolikosti, spoštovanja in enakosti. Podjetje Samsung je že 30 let privrženo podpori športa in olimpijskega gibanja. Partnerstvo z Janjo Garnbret pa to dolgoletno zgodbo le še nadgrajuje.

Temeljne olimpijske vrednote, kot so enotnost, vključenost, raznolikost, spoštovanje in enakost, so v jedru delovanja podjetja Samsung. Hkrati podjetje omogoča tudi napredek s pomočjo tehnologije, ki je ključnega pomena za analizo, razumevanje in izboljšanje športnih dosežkov, obenem pa je nepogrešljiva za povezovanje športnikov in navijačev po vsem svetu.

Povezovanje tehnologije in športa je bistveno za uspeh, kar potrjuje tudi Janja in pravi: »Časi, ko ste za analizo usposabljanja potrebovali zapletene sisteme ali kamere, so že zdavnaj minili. Ključnega pomena je, da imate naprave pri sebi in jih lahko takoj uporabite. To mi pomaga, da najdem svoje šibke točke ali možnosti za izboljšanje. Poleg tega je telefon moj stalni spremljevalec v vsakdanjem življenju in povezava z domom, ko sem na poti. Hkrati hrani moj dnevnik v slikah in mi včasih pomaga, da ne pozabim stvari, ki so se zgodile v zelo hitrem tempu življenja.«

Janja Garnbret - Modna.si
Janja Garnbret (Foto: SAMSUNG)

Skupaj z Janjo bomo zastopali vrednote odprtosti, inovacij in vrhunskega športa na največjem športnem dogodku leta Olimpijskih igrah Pariz 2024. Veselimo se dosežkov športnikov in vseh užitkov, ki jih bodo s svojimi izjemnimi predstavami prinesli oboževalcem po vsem svetu.