fbpx

Je tudi Kylie Jenner podlegla shujševalni drogi Ozempic?

Kylie Jenner je znana po svoji oblinasti postavi – ozek pas in širši boki, vendar pa je nedavno šokirala internet s svojim zadnjim videom, ki prikazuje njeno lepotno “GRWM (Get Ready With Me)” rutino.

Ustanoviteljica modne znamke Khy je najprej naličila svoj obraz, nato pa vstala in pokazala bež komplet iz lastne linije oblačil. Številni so video navdušeno komentirali, da izgleda fenomenalno, da še nikoli ni izgledala bolje, vendar je bilo veliko komentarjev tudi o tem, da zvezdnica izgleda zelo shujšano in številni špekulirajo, da je za shujšano postavo kriva shujševalna droga Ozempic, po kateri v zadnjem času posegajo številni zvezdniki.

@kyliejenner

happy sunday

♬ BEST INTEREST – Tyler, The Creator

Številni oboževalci so mati dveh otrok branili z besedami, da se je vrnila na težo iz najstniških let, a uporabniki, ki Kylie spremljajo že leta, pravijo: “Nikoli ni bila tako suha, niti v najstniških letih.” Drugi komentator je preprosto rekel: “Ona jemlje Ozempic.”

Preberi si tudi:
Meghan Markle - Modna.si

Je tudi Meghan Markle podlegla shujševalni drogi?

Med oboževalci so se pojavila ugibanja, ali Meghan Markle morda uporablja Ozempic za hujšanje. Čeprav ni nobenih konkretnih dokazov, ki bi podprli to trditev, pa vojvodinja suseška dejansko…