Je tudi Meghan Markle podlegla shujševalni drogi?

Med oboževalci so se pojavila ugibanja, ali Meghan Markle morda uporablja Ozempic za hujšanje. Čeprav ni nobenih konkretnih dokazov, ki bi podprli to trditev, pa vojvodinja suseška dejansko izgleda zelo vitka.

Zdravila za hujšanje, kot je semaglutid, so postala pogosta tema razprav pri slavnih, ki so izgubili precej kilogramov. Ime Markle je bilo večkrat omenjeno na platformah družbenih medijev, pri čemer uporabniki špekulirajo, da je morda uporabila Ozempic, da bi dosegla vitkejši videz.

Njeni nedavni javni nastopi na praznovanju ‘One Year to Go invictus Games Vancouver Whistler 2025’ in premiera filma ‘Bob Marley: One Love’ na rdeči preprogi so samo okrepili razpravo.

Kmalu po tem, ko se je Meghan pojavila na premieri filma ‘Bob Marley: One Love’, je več uporabnikov na X-u opazilo, da izgleda bolj suha. “Izvolite, nefiltrirana Meghan Markle,” je eden napisal skupaj s podobo zvezdnice na premieri in dodal: “Izvolite, brez Photoshopa, filtra, samo čisti Ozempic.” Drugi je dodal: “Vidite lahko njena mesta injiciranja na vsaki strani Kupidovega loka. Polnila, ki zgladijo nekaj Ozempic obraza.”

Na praznovanju ‘One Year to Go invictus Games Vancouver Whistler 2025’ pa so vse šokirale njene izjemno drobne noge v oprijetih kavbojkah.

Lansko poletje so poznavalci trdili, da je Meghanina izguba teže posledica stresa in ne Ozempica. “Ko je Meghan pod stresom, komaj kaj jé. Prijatelji pravijo, da je shujšala za vsaj 7 kilogramov,” je takrat povedal vir za Life ​& Style. Dodal je še: “Nima apetita, ko žonglira med veliko stvarmi.”

Junija lani je Spotify prekinil sodelovanje z Meghan in njenim možem princem Harryjem, višji vodstveni delavec pa ju je označil za “prevaranta”. Na žalost je bil tudi njen podkast ukinjen po samo eni sezoni. “Meghanina tesnoba se pojavi, ko nima nadzora,” je še povedal vir za Life & Style.

“Poskusi, da bi ponovno uspela, nenehne težave z denarjem, Harry veliko potuje in jo pušča samo doma – vse to prispeva,” je nadaljeval vir in namignil na to, da je bil njen stres morda razlog, zakaj je shujšala in sprožila govorice o Ozempicu. “Pod stresom je in prijatelji se bojijo, da ne bi našla poti ven iz tega,” je še zaskrbljeno dodal vir.

Preberi si tudi:
Meghan Markle - Modna.si

Meghan Markle podpisala pogodbo za novi podkast! Pridružuje se Lemonadi

Meghan Markle je našla nov dom za svoj podkast. 42-letna vojvodinja suseška in mož princ Harry sta junija 2023 prekinila pogodbo s Spotifyjem, zdaj pa je zvezdnica podpisala…