Meghan Markle podpisala pogodbo za novi podkast! Pridružuje se Lemonadi

Meghan Markle je našla nov dom za svoj podkast.

42-letna vojvodinja suseška in mož princ Harry sta junija 2023 prekinila pogodbo s Spotifyjem, zdaj pa je zvezdnica podpisala novo pogodbo z Lemonada Media, poroča Deadline.

Podkast podjetje, ki ga je ustanovila ženska, je tudi dom podkasta Wiser Than Me od Julie Louis-Dreyfus, Hard Feelings od Jennette McCurdy in Choice Words od Samanthe Bee.

Meghanina selitev v Lemonado ji bo prinesla tudi novo podcast oddajo, vendar podrobnosti ali naslov trenutno niso razkriti.

Lemonada bo zdaj tudi distribuirala Archetypes na vse platforme podcastov, potem ko je bila ekskluzivna za Spotify.

“Ponosna sem, da lahko zdaj povem, da se pridružujem sijajni ekipi pri Lemonadi, da bi nadaljevala svojo ljubezen do podkastov,” je Meghan delila v izjavi. “Možnost podpore podjetju, ki ga je ustanovila ženska, s seznamom vzbujajočih in zelo zabavnih podkastov je fantastičen način za začetek leta 2024. Naš načrt za ponovno izdajo Archetypes, tako da bo imelo do njega zdaj dostop več ljudi, in lansiranje dinamičnega novega podkasta je v pripravi. Zelo si želim, da bi ga lahko kmalu delila z drugimi, in presrečna sem, da se bom pridružila družini Lemonada.”

“Počaščeni smo, da nam je Meghan zaupala pomoč pri demokratizaciji dostopa do Archetypes in da bo toliko več ljudi po vsem svetu kmalu imelo dostop do serije. Meghanin talent kot voditeljice, ustvarjalke in sogovornice je neprimerljiv in navdušeni smo, da lahko skupaj z njo ustvarimo novo serijo, ki spodbuja njen pristop k ustvarjanju umetnosti, ki je pomembna,” je povedala izvršna direktorica Lemonade Jessica Cordova Kramer.