Se je Kendall Jenner vrnila v objem svojega bivšega Devina Bookerja?

Kendall Jenner in njen bivši fant, NBA igralec Devin Booker, sta morda ponovno obudila svojo romanco na Super Bowlu 2024.

Oboževalci so opazili fotografijo, na kateri je Devin v na videz istem privatnem apartmaju na Super Bowlu, v katerem je sedela tudi Kendall s svojima sestrama Kim Kardashian in Khloé Kardashian.

Do odkritja je prišlo potem, ko je Kylie Rubin, hči izvršnega direktorja Fanatics Michaela Rubina, objavila nekaj fotografij iz apartmaja Kardashian-Jenner.

Kylie je delila serijo fotografij, največ pozornosti pa je prejela peta fotografija, na kateri sedi v apartmaju, a navdušeni oboževalci so opazili, da v ozadju sedi Devin. Možno je seveda, da sta bila s Kendall v istem apartmaju ob različnih časih in da sploh nista komunicirala, možno pa je tudi, da sta na skrivaj ponovno postala par, zdaj ko je Kendall ponovno samska po razhodu z Bad Bunnyjem.

Devin in Kendall sta se razšla že junija 2022, nekaj mesecev kasneje pa si tudi prenehala slediti na Instagramu.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian, Odell Beckham Jr - Modna.si

Kim Kardashian in Odell Beckham Jr. prvič ujeta skupaj!

Kim Kardashian in Odell Beckham Jr., za katera se je dolgo govorilo, da sta v romantičnem razmerju, so končno opazili in posneli skupaj v Las Vegasu, kar je…