Zakaj sta se razšla Kendall Jenner in Bad Bunny

Bilo je kratko, a sladko. Kendall Jenner in Bad Bunny sta šla vsak svojo pot.

29-letni glasbenik in 28-letna manekenka sta se po manj kot letu dni razšla, vendar noben od njiju ali njunih predstavnikov še ni komentiral novice.

Preberi si tudi:
Kendall Jenner, Bad Bunny - Modna.si

Poglej, na kakšen moden način sta Kendall Jenner in Bad Bunny potrdila, da sta par

Vsem nam je bilo že jasno, da se med Kendall Jenner in Bad Bunnyjem plete nekaj več, kot le prijateljstvo, zdaj pa sta to na zelo moden način…

Se je pa oglasil bližnji vir, ki trdi, da “med njima ni nobene negativnosti in še vedno želita najboljše drug za drugega.” Razlog, zakaj sta se razšla naj bi bila “ohladitev”. “Kendall in Bad Bunny sta zadnje čase delala svoje stvari in stvari med njima so se počasi začele ohlajati,” je za ET o razhodu povedal vir.

Vir je nadaljeval: “Ko sta se spustila v to, sta oba vedela, da to verjetno ne bo večno razmerje in to sta obojestransko razumela že od samega začetka. Imata noro natrpane urnike in vesta, da sta še vedno mlada in morata še veliko več izkusiti, preden se ustalita.”

Kljub razhodu pa naj bi o njem še vedno imela dobro mnenje njena družina. Vir je povedal: “Kendallina družina ima še vedno lepo mnenje o njem. Želijo si samo, da je s tistim, ki jo osrečuje, jo obravnava z ljubeznijo in spoštovanjem ter z nekom, ki razume in lahko prenese pozornost, ki jo prinaša zmenek z njo, z umirjenostjo in eleganco.”

Preberi si tudi:
Kendall Jenner - Modna.si

Kendall Jenner odvrgla krpice in se ovila v novoletne lučke

Kendall Jenner je pred praznično sezono razgalila zadnjico v novem oglasu za znamko Jacquemus in se ovila v verigo novoletnih lučk za praznično obarvano kampanjo. “‘Girlanda’ s @kendalljenner,”…