Fotografirajte se z Božičkom v ALEJI

Tudi vi že odštevate dneve do božiča? Praznično okrašena nakupovalna destinacija ALEJA je za vas pripravila še eno v vrsti nepozabnih doživetij. Danes se boste od 17. ure dalje lahko družili z Božičkom in to kar v njegovi dnevni sobi na osrednjem prireditvenem prostoru. Z njim se boste lahko fotografirali ter mu zaupali še zadnje želje, preden se bo podal na pot obdarovanja.

Fotografirajte se z Božičkom v ALEJI - Modna.si
Fotografirajte se z Božičkom v ALEJI

Ne pozabite, da ideje za darila še vedno lahko poiščete na božično-novoletnem sejmu na ulicah ALEJE. Odkrijte številne stojnice z unikatnimi izdelki, ki bodo vaše praznično nakupovanje naredile še bolj posebno. Brezčasno darilo ostaja darilni bon Desetak, ki je unovčljiv v vseh trgovinah in lokalih nakupovalne destinacije. Naj obdarovanci sami izberejo svoje sanjsko darilo in doživijo pravo veselje ob izbiri.

Na strehi ALEJE SKY so že tretje leto zapored odprli drsališče, na katerem lahko vsi ljubitelji drsanja doživijo praznično vzdušje na kar 1000 m2 drsalnih površinah in 140 metrov dolgih ledenih stezah. Delovni čas drsališča nad mestom je od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 11. do 20. ure. Vstopnica za drsanje ni le odlično darilo, ampak tudi priložnost za deljenje čarobnega doživetja nad mestom. Na voljo so vam na blagajni drsališča.

Preberi si tudi:
Odštevajte do božiča s posebnim ALEJINIM adventnim koledarjem - Modna.si

Odštevajte do božiča z ALEJINIM adventnim koledarjem

Se tudi vi veselite prazničnega vzdušja, čarobnih lučk in ste v pričakovanju božiča? Odštevajte skupaj z našo najbolj sodobno nakupovalno destinacijo ALEJA. Za vas so pripravili poseben adventni…