TikTokerka, ki je shujšala za 45 kilogramov, razkrila dva preprosta prigrizka

Odlična prigrizka za vse, ki radi jeste velike količine hrane!

Prigrizki igrajo pomembno vlogo v našem vsakdanjem življenju in lahko vplivajo tako na uravnavanje telesne teže kot na splošno zdravje. Medtem ko so prigrizki pogosto povezani z razvajanjem, obstajajo preproste in hranljive možnosti, ki lahko dejansko pomagajo pri izgubi teže. Ključ je v premišljenih izbirah in prigrizkih, ki ne le potešijo hrepenenje po hrani, temveč tudi prispevajo k uravnoteženi prehrani.

Registrirana dietetičarka Ilana Muhlstein, ki se ponaša z več kot 2 milijoni sledilcev na njunem TikTok profilu @nutritionbabe in je shujšala že za več kot 45 kilogramov, je s svojimi sledilci delila nekaj svojih preprostih prigrizkov, ki jih lahko uživaš v velikih količinah in kljub temu hujšaš.

Humus s salso in šparglji

@nutritionbabe This trifecta is doing it for me right now #snack #snacks #healthysnacks #whatieatinaday #dietitian #whatieat #hummus ♬ original sound – NutritionBabe

Precej neobičajna kombinacija, ki pa je po besedah Ilane zelo okusna. Humus s salso in šparglji je slan prigrizek, ki ne zahteva nobene priprave ali kuhanja. Preprosto vzameš humus iz trgovine, ga preliješ s salso in zajameš s svežimi šparglji. “Kombinacija je tako popolna,” pravi.

Kombinacija humusa s salso in šparglji ustvari okusen in hranljiv prigrizek, ki pomaga pri izgubi teže. Humus, ki je narejen iz čičerike, je bogat z beljakovinami in vlakninami, zagotavlja občutek sitosti in pomaga pri zatiranju lakote. Salsa, pripravljena iz paradižnikov, čebule in paprike, doda nizkokalorično, vitaminsko polno moč, hkrati pa še izboljša okus. Šparglji z visoko vsebnostjo vlaknin in minimalno kalorijami prispevajo k sitosti in zdravju prebave.

Tzatziki s korenjem

@nutritionbabe Follow for more tips and dips 😉✨ If you’re a volume eater like me, you know a little handful of any snack won’t keep you full. But as much dip as you want? Absolutely! That’s why I use this hack to eat a lot of this delicious creamy dip while on track with my weight loss and wellness goals. Watch the trailer for the 2B Mindset Super Block and learn more. You’re going to crush it! Also at https://bodi.company/3Rj63R7 What is the 2B Mindset Super Block? It's an incredible eating plan made into a 4-week Super Block. It helps you reach your weight-loss goals in real time by watching 5 short videos a week, for 4 weeks, and learn how to apply those principles for long-term success. Start on a Monday, like January 1st or 8th, or whatever day works best for you. Every day you’ll have my positive voice in your ear—guiding you toward the best choices that align with your goals and inner desires. Week 1: Learn Core Principles—start with the fundamentals Week 2: Break Old Habits—end late- night munchies and handle those “F-it I want to eat it” moments Week 3: Master Your Mindset—self- sabotage ends here Week 4: Long-Term Success—redefine your relationships and food prep like a pro • includes 1000+ recipes ( including this spaghetti squash crust pizza! Search for it on bodi now) + Live weekly chats with me and 24/7 access to the 2B Mindset Community- already over 20,000 people in there with you and supporting you It’s only $29 to unlock with a bodi membership! #healthyfood #healthysnack #healthysnackonthego #diptrick #healthyfoodhack ♬ original sound – NutritionBabe

Tzatziki v kombinaciji s korenčkovimi palčkami je preprost prigrizek, ki prav tako prispeva k izgubi teže. Tzatziki, namaz na osnovi grškega jogurta, prepojen s kumarami, česnom in zelišči, doda prigrizku kremast in okusen element. Kombinacija z beljakovinami bogatega grškega jogurta v tzatzikiju in hrustljavosti korenčkovih palčk ne le poteši lakoto, ampak poskrbi tudi za zadovoljivo hrustljanje. Ta prigrizek ni le nizkokalorični, ampak ponuja tudi dobro ravnovesje makrohranil, vključno z beljakovinami in vlakninami, kar prispeva k občutku sitosti.

“Če radi jeste veliko pomak, toplo priporočam tzatziki. Korenček celo z zobmi prerežem na pol in ga naredim kot čoln, da lahko tega pojem na tone. Cela kad tzatzikija ima približno 200 kalorij in ima šokantnih 12 gramov beljakovin, zato ga kar pojejte. Karkoli vas pripravi do tega, da pojeste več zelenjave, je dobra stvar, še posebej, ko je to poomaka,” pravi Ilana.

Preberi si tudi:
Ilana Muhlstein - Modna.si

Recept za hrustljav in slan prigrizek, s katerim je TikTokerka shujšala 45 kilogramov

Pomfri, čips, smokiji, hrustljavi in slani prigrizki so tako zelo slastni, a tudi tako zelo zasvojljivi, da jih kar ne moremo nehati jesti. Rezultat je neželeno povečanje teže,…