Domov » Dom & design » Scott Disick prisiljen v prodajo svojega popolnoma prenovljenega doma?

Scott Disick prisiljen v prodajo svojega popolnoma prenovljenega doma?

Dom & designVIP
Scott Disick prisiljen v prodajo svojega popolnoma prenovljenega doma?
📷 Scott Disick / Instagram

36-letni zvezdnik serije Keeping Up With the Kardashians je v preteklem letu popolnoma prenovil svoj 526 m2 velik dom v Los Angelesu. V njegovi seriji Flip it Like Disick, v kateri Scott Disick kupuje nepremičnine, jih prenovi in nato proda, je bila zadnja prenova v njegovem domu bazen in zvezdnik je izgledal izjemno navdušen nad celotnim izgledom svoje vile, zato je presenetila novica, da je svoj dom pravkar dal na tržišče.

Nepremičnina s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami se nahaja v slavni skupnosti Hidden Hills in se prodaja za 6,89 milijona dolarjev.

Družinska hiša je bila prvotno zgrajena leta 1973, zato je bilo potrebnega veliko dela, da zdaj izgleda bolj sodobno in luksuzno. Ponaša se z odprtim tlorisom, vinsko kletjo, 3 metre visokimi steklenimi drsnimi vrati in veliko zunanjega bivalnega prostora za uživanje v čudovitem kalifornijskem vremenu tekom celega leta.

In kje bo Scott stanoval zdaj? V javnost je prišla novica, da z njegovo partnerko, 21-letno Sofio Richie že kupujeta skupni dom v Malibuju, za katerega naj bi plačala slabih 20 milijonov dolarjev.