Domov » VIP » Uganeš, kaj bo Heidi Klum letos za noč čarovnic?

Uganeš, kaj bo Heidi Klum letos za noč čarovnic?

VIP
Uganeš, kaj bo Heidi Klum letos za noč čarovnic?
📷 Heidi Klum / Instagram

Heidi Klum vsako leto za noč čarovnic oz. halloween preseže samo sebe, letos pa čuti še večji pritisk.

Zvezdnica je svojo prvo zabavo za noč čarovnic gostila leta 1999, kar pomeni, da bo letos 20. obletnica.

“Naredila bom nekaj zelo, zelo posebnega,” je razkrila za ET. “Tisti dan bom poskusila narediti nekaj zelo posebnega, ker je minilo že 20 let. Ne morem verjeti! Pred 20 leti sem si mislila: ‘V New Yorku ni nobene prave kulske zabave in nekdo jo mora prirediti.’ In zato sem jo jaz.”

Manekenka pa nikakor ne namerava kaj kmalu nehati prirejati vsakoletne težko pričakovane zabave. “Zakaj je ne bi prirejali še 20 let? Zakaj bi se prenehali zabavati, ko smo starejši?” je vprašala. “Mislim, da bi se morali bolj zabavati, ko se staramo!”

Pred leti je bila kraljica halloween kostumov že oblečena v starko in Jessico Rabbit, lansko leto pa v princeso Fiono, njen mož Tom Kaulitz pa v Shreka.

Zvezdnica ima občutek, da mora vsako leto še bolj šokirati. Do zdaj smo namig za letošnji kostum dobili le v kratkem Instagram videu, ki ga je objavila avgusta.

“Zelo težko bom hodila in trajalo bo zelo dolgo časa, da ga bomo sestavili,” je povedala za ET ter dodala, da kostumov nikoli prej ne proba, ker predolgo časa traja, da jih nanesejo. “Včasih sedim tam 10 do 12 ur. Ko sem se preobrazila v starko je trajalo 12 ur, zato nikoli nimam prej prob.”