fbpx

Se Khloé Kardashian ZATO ne pojavlja več na naslovnicah revij?

Khloé Kardashian je konstantno v središču pozornosti. Nastopa v resničnostnem šovu svoje družine Keeping Up with Kardashians, svoje fotografije pogosto objavlja na Instagramu in paparaci ji sledijo ves čas.

Nedavno pa so njeni oboževalci opazili, da na enem mestu že zelo dolgo niso opazili Khloénega obraza. Zvezdnica se ne pojavlja več na naslovnicah revij tako kot njene sestre. Včasih se je na naslovnicah pojavljala redno, zdaj pa je ni nikjer.

Razlogi za to, da se je nazadnje pojavila na naslovnici revije pred več kot enim letom (februarja 2019 na naslovnici revije Stellar), bi lahko bili različni, vendar njeni oboževalci menijo, da je razlog ta, da noče več dajati intervjujev glede svojega zasebnega življenja, kar pa je skorajda pogoj, če se fotografiraš za naslovnico revije.

Khloé je imela lansko leto ogromno drame v svojem ljubezenskem življenju. Njen bivši partner in oče njene hčere True, Tristan Thompson jo je februarja še drugič prevaral z nekdanjo najboljšo prijateljico Kylie Jenner in zelo verjetno je razlog ta, da se želi izogniti vsem neprijetnim vprašanjem glede njenega življenja.