Bosta Jennifer Aniston in Brad Pitt res dobila otroka?

OK, to se je pa ekspresno hitro zgodilo!

Jennifer Aniston in Brada Pitta so fotografski objektivi prvič ujeli skupaj v javnosti na filmskih nagradah Zlati globusi in vse od takrat krožijo govorice, da sta zvezdnika ponovno skupaj. In ne le to, bližnji vir je za revijo Life & Style razkril, da nekdanja mož in žena urejata papirje, da bi posvojila svojega prvega otroka.

“Želita si posvojiti malo deklico,” je vir razkril publikaciji. “Ustvarjanje lastne družine so bile vedno njune sanje, ki se niso nikoli uresničila. Do zdaj. Komaj čakata, da končno lahko pripeljeta otroka domov – njunega otroka. To je čudež!” je še dodal vir.

Čeprav sta njuna predstavnika za medije zanikala te trditve, pa vir publikacije trdi, da je na lastne oči videl Jen, kako je nakupovala otroška oblačila in otroške stvari.

In ne le to, nekdanja zakonca naj bi za deklico tudi že izbrala ime. “Izbrala sta zelo prisrčno in enostavno ime s posebnim pomenom: Georgia,” pravi vir in dodaja, da je bil za ime navdih prijatelj George Clooney, ki je odigral ključno vlogo pri tem, da sta zvezdnika zopet postala par.

“Njuna srca so tako polna. Navdušena sta nad tem novim poglavjem,” pravi vir in dodaja: “Ona bo neverjetna mama.”

Nekdanja zvezdnica serije Prijatelji je pred nekaj tedni v intervjuju za revijo Interview Magazine, za katero je posnela tudi vroče fotografije, namignila, da je pripravljena biti mama.

UAU! Poglej, koliko denarja bodo igralci serije Prijatelji prejeli za sodelovanje v posebni izdaji priljubljene serije!