Domov » VIP » Se Kourtney Kardashian poslavlja od serije Keeping Up With The Kardashians?

Se Kourtney Kardashian poslavlja od serije Keeping Up With The Kardashians?

VIP
Se Kourtney Kardashian poslavlja od serije Keeping Up With The Kardashians?
📷 Paper Magazine / Instagram

Po več kot desetletju deljenja svojega zasebnega življenja z oboževalci resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians, se Kourtney Kardashian morda poslavlja od vloge kot resničnostna zvezdnica. Ryan Seacrest, izvršni producent serije, je povedal, kaj si misli o njenem možnem odhodu.

Nedavno se je Ryan udeležil koncerta iHeart Wango Tango, kjer so ga za ET vprašali, kaj si misli o tem, da bi Kourtney rada zapustila serijo. “Bi jo?” je odvrnil Ryan.

Čeprav je izgledalo, kot da ne bi popolnoma nič vedel o tem, pa je Ryan tudi priznal, da ga ne bi nič presenetilo in da bi popolnoma razumel, da Kourtney potrebuje premor od snemanja. “Saj veste, lahko si vzamejo premor za nekaj časa, ampak potem jih pripeljite nazaj, da lahko posnamemo še sezono ali dve,” je povedal.

Kot že vemo si je tudi Kourtneyin mlajši brat Rob vzel premor od snemanja za kar nekaj sezon in se nato vrnil, ko je bil v zvezi z Black Chyno, zdaj pa se občasno pojavlja v seriji s sestrami. Enako velja za Kylie Jenner, ki si je v času nosečnosti s hčerko Stormi Webster skoraj celo sezono vzela dopust.

Ryan je tudi poudaril, da družini primanjkuje zasebnosti. “Resnično ne vem, kako jim to uspeva. Že desetletje živijo tako, da jih konstantno spremljajo kamere. Sam tega ne bi zmogel, ne glede na to, koliko jim plačajo. Ne bi zmogel, tako da jih zelo občudujem glede tega, da lahko živijo s kamerami konstantno okoli njih in zelo te imam rad Kourtney. Res jo imam rad rad,” je še dodal Ryan.

Kourtney pa je v preteklosti že sama zanetila govorice, da bo slej ko prej zapustila šov. V intervjuju za majsko izdajo revije Paper je povedala: “Vedno govorim, da bi se rada en dan odselila in bila odmaknjena od vsega. Odjadrala stran. Nihče me ne bo nikoli več videl,” je povedala mati treh otrok in razkrila, da bi ji “bolj umirjeno življenje zelo ustrezalo”.