Domov » VIP » Se Meghan Markle in princ Harry z novorojencem selita v Kalifornijo?

Se Meghan Markle in princ Harry z novorojencem selita v Kalifornijo?

VIP
Se Meghan Markle in princ Harry z novorojencem selita v Kalifornijo?
📷 Profimedia

Zbogom, Anglija?

Kot že veš, se je Meghan Markle in princu Harryu 6. maja rodil prvi otrok – sin Archie Harrison Mountbatten-Windsor, katerega sta že pokazala svetu.

Še pred rojstvom pa naj bi se zakonca veliko pogovarjala o življenju po rojstvu dojenčka in o tem, kje bodo živeli. Meghan si neizmerno želi, da bi lahko preživela več časa v rodni Ameriki in zato Harryja nagovarja, da bi kupila dom v Los Angelesu.

Bližnji vir je za The Sun razkril, da “si Meghan definitivno želi dom v Los Angelesu – ljubi mesto, tamkajšnji življenjski slog in podnebje. Konec koncev je dekle iz Kalifornije in tam bolj lahkotno diha. Preživljanje časa tam bi ji omogočilo tudi nekaj svobode in neodvisnosti od palače in medijev ter več nadzora nad njenim življenjem in ljudmi okoli nje. V LA-ju ima tudi prijatelje z dojenčki in želi si imeti to interakcijo in vzgajati otroka v manj omejevalnem okolju – podobno kot je odraščala sama.”

V kolikor si bosta Meghan in Harry dejansko omislila dom v Kaliforniji, naj bi se ta po poročanjih nahajal nekje v bližini doma Meghanine mame Dorie Ragland, ki je trenutno pri vojvodinji suseški v Londonu. Meghan si je z mamo zelo blizu, dom v Los Angelesu pa bi jima omogočil, da skupaj preživita več kvalitetnega časa.