Se nam obeta tretje nadaljevanje filma Sex and the City?

Sarah Jessica Parker je v nedavnem intervjuju dala fenom Sex and the City serije in dveh filmov razlog za veselje! Za televizijsko mrežo CBS je igralka izjavila, da je tretje nadaljevanje film povsem možno.

“Povem vam lahko, da ideja počiva v butlerjevi shrambi. Ni še na mizi, vendar pa jo nekdo drži zelo blizu,” je Sarah razkrila v intervjuju z Jane Pauley preteklo nedeljo. To je ogromna novica, saj so še maja letos tako igralka kot producenti serije zatrjevali, da ni popolnoma nobenih načrtov za tretji film. Prvi Sex and the City film je v kinematografe prišel leta 2008, njegovo nadaljevanje leta 2010, prva sezona kultne serije pa se je na televizijskih zaslonih začela predvajati leta 2004.

V nadaljevanju intervjuja se je Jane zopet vrnila na temo Sex and the City in izpostavila, da je serija pravzaprav na nek način igralkina “dediščina”. “To je privilegij. Menim, da smo precej intimna skupina – teh 10 milijonov, ki so redno spremljali serijo. Kar me spodbuja, da sem odgovorna za vsako posamezno stvar, ki se je lotim,” je pojasnila Sarah.

Držimo pesti, da je tretji film resnično na poti! Celotni intervju si oglej v spodnjem videu: