Se spomniš, ko sta Meghan Markle in Kate Middleton nosili enako obleko?

Tako Meghan Markle kot Kate Middleton sta modni ikoni. In čeprav se dogaja veliko kraljeve drame, se lahko vsi strinjamo, da sta obe elegantni in šik. Morda nista ravno na isti strani glede monarhije, sta pa bili na neki točki obe dami zelo na isti strani glede ene stvari: DVF obleke!

Težko je verjeti, da bi Meghan in Kate nosili enako obleko, a sta jo. In oblikovalka Diane Von Furstenberg je nedavno na Instagramu želeli spomniti ljudi, da sta bili kljub govoricam o kreganjih in nenaklonjenosti (zlasti po dokumentarcu Meghan & Harry na Netflixu) nekoč veliko bolj usklajeni. Obe lepotici sta se nekoč v javnosti pojavili v enaki čipkasti obleki DVF. Diane je zapisala: “Nekoč sta se dve lepi ženski poročili z dvema prijaznima in čednima princema … (tukaj obe nosita isto @dvf obleko, imenovano Zorita.) Vsem želim mir in ljubezen v novem letu!”

Meghan je leta 2012 za dogodek USA Network v Los Angelesu nosila mornarsko modro mini različico obleke, ki jo je kombinirala s salonarji kožne barve.
Kate pa je leta 2014 nosila do tal segajočo črno različico obleke za predstavo Royal Variety Performance v gledališču Palladium v Londonu in videz dodelala z diamantnimi uhani. Kate, ki rada ponovno obleče svoje najljubše obleke, je čipkasto obleko nosila tudi za večerjo s kraljico Elizabeto in princem Philipom ob praznovanju njune 70. obletnice.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, Kate Middleton - Modna.si

Meghan Markle razkrila, kaj se je zgodilo, ko je prvič spoznala Kate Middleton

V novi dokumentarni seriji Harry & Meghan od princa Harryja in Meghan Markle, je par razkril nekaj informacij o valižanskem princu in princesi (princu Williamu in Kate Middleton).…