fbpx

Selena Gomez je seksi zalezovalka v videu ‘Hands To Myself’

… vendar pa se celotna zgodba konča s presenetljivim preobratom.

Selena Gomez v videu za njen najnovejši singel, ki je svojo premiero doživel v ponedeljek, 21. decembra, kot zalezovalka izgleda naravnost čudovito.

Ironično, Selena v videu ne more odmakniti rok s sebe. Video se začne, ko zapeljivka z zadimljenimi očmi strmi v strašljiv kolaž slik njene namišljene moške igračke, ki ga igra model Christopher Mason. Navidezna iztočnica za video je očitno najstniški film “Bling Ring”, kjer najstniki vdirajo v domove bogatih in slavnih. Točno tako kot Selena v videu, ko vlomi v Christopher-jev dom v L.A.-ju in ne zapravlja časa s slačenjem.

In ko se sprehodi mimo Christopherjevih po barvah urejenih srajc v garderobni omari, si med 372 srajcami izbere eno, ki jo takoj obleče in se v njej očitno počuti več kot odlično.

Ko nastopi večer, Selena še vedno sanjari in fantazira v Christopherjevi hiši ob maratonskem gledanju njegovih filmov in si predstavlja najbolj vroče trenutke s soigralcem.

Potem pa – o joj! – Christopher pride domov in šokiran nad dogajanjem pokliče policijo. Kakšen preobrat pa se zgodi na koncu? Hitro poglej v videu…