Selena Gomez končno razkrila, kaj je na podelitvi zlati globusi povedala Taylor Swift

Selena Gomez je končno spregovorila o viralni zgodbi glede njenega pogovora s Taylor Swift na podelitvi zlatih globusov 2024, ki ga je več novinarjev ujelo na kamero v dvorani.

Taylor in prijateljica Keleigh Teller sta se šokantno odzvali na to, kar jima je Selena povedala med reklamnim premorom v nedeljo, 7. januarja v hotelu Beverly Hilton v Beverly Hillsu.

Preberi si tudi:
Selena Gomez, Taylor Swift - Modna.si

VIDEO: Kaj šokantnega je Selena Gomez povedala Taylor Swift

Pogovor med Seleno Gomez in Taylor Swift postaja viralen na družbenih omrežjih, ker oboževalci menijo, da je Selena govorila o Timotheeju Chalametu. Trenutek se je zgodil na podelitvi…

Bralci z ustnic so bili prepričani, da je Selena ogovarjala Timotheeja Chalameta in Kylie Jenner, vendar so tamkajšnji viri spregovorili in zanikali, da bi pevka par sploh videla na dogodku.

Timothee je že zanikal, da bi bili njegova partnerka Kylie Jenner in Selena skregani ali na bojni nogi, zdaj pa je tudi Selena razkrila, kaj je pravzaprav rekla Taylor.

Selena je komentirala objavo @enews na Instagramu z zapisom “Ali je Selena Gomez ogovarjala Kylie Jenner in Timotheeja Chalameta na zlatih globusih? Tukaj je resnica.”

Selena Gomez in Taylor Swift na zlatih globusih 2024 - Modna.si
Selena Gomez in Taylor Swift na zlatih globusih 2024 (Foto: enews / Instagram)

V razdelku za komentarje je Selena zapisala: “Neeeeeee, Taylor sem povedala o dveh mojih prijateljih, ki sta bila skupaj. Saj ne, da se to sploh koga tiče.”

Preberi si tudi:
Kylie Jenner, Timothee Chalamet - Modna.si

Prvi javni poljub Timotheeja Chalameta in Kylie Jenner ujet na kamero!

Kylie Jenner in Timothee Chalamet sta z roko v roki prišla na podelitvi zlatih globusov 2024, ki je potekala v hotelu Beverly Hilton v nedeljo, 7. januarja v…