Izkoristite odlične popuste in drsajte na ALEJI SKY

V ALEJI vas vabijo na pravo zimsko razvajanje, kjer lahko do konca januarja v njihovih številnih trgovinah uživate v izjemnih zimskih popustih. Vaše nakupovanje pa lahko aktivno popestrite z drsanjem na edinstvenem drsališču ALEJE SKY, saj ta mesec na info točki ob nakupu nad 50 evrov prejmete 50 % popust.

Drsanje na ALEJI SKY - Modna.si
Vaše nakupovanje pa lahko aktivno popestrite z drsanjem na edinstvenem drsališču ALEJE SKY, saj ta mesec na info točki ob nakupu nad 50 evrov prejmete 50 % popust.

Na strehi ALEJE SKY lahko vsi ljubitelji drsanja že tretjo leto zapored uživajo v zimskih radostih na kar 1000 m2 drsalnih površinah in 140 metrov dolgi ledeni stezi. Svoje veščine drsanja lahko izpilite na drsalnih uricah s Pino, in sicer vsako soboto v januarju, med 10. in 12. uro. Pina, ki navdušuje številne s svojo eleganco na ledu, vas bo vodila skozi različne tehnike, trike in osnove drsanja. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen drsalec, boste našli priložnost za učenje in zabavo. V kolikor želite čarobno doživetje nad mestom podariti tudi bližnjim, lahko vstopnice za drsanje kupite na info točki drsališča.

Zimski popusti v ALEJI - Modna.si
V ALEJI vas vabijo na pravo zimsko razvajanje, kjer lahko do konca januarja v njihovih številnih trgovinah uživate v izjemnih zimskih popustih.

Ne pozabite na darilne bone Desetak, ki so prav tako odlično darilo za vaše najbližje. Unovčite jih lahko v petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji: ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Center Vič Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami in lokali.