Kate Beckinsale po nagradah zlati globusi šla v bolnišnico

Kate Beckinsale je v nedeljo, 7. januarja podelitev zlatih globusov 2024 zaključila z odhodom v bolnišnico zaradi zdravstvenih težav njenega očima Roya.

50-letna igralka se je po rdeči preprogi na podelitvi nagrad sprehodila v dramatični prosojni obleki, ki je bila prekrita z diamanti. Med predstavo je podelila nagrado za najboljšo igralko Lily Gladstone skupaj z Donom Cheadlom.

Po tem je na družbenih omrežjih delila fotografije z večera zlatih globusov, vključno z dvema na koncu, na katerih je sedela v bolniški sobi.

“Zlati globusi 2024 od začetka do konca,” je Kate zapisala ob nizu fotografij, ki jih je delila na Instagramu. Vključila je več fotografij z rdeče preproge, nekaj z odra in dve iz bolniške sobe.

Predstavniki igralke se niso odzvali na zahtevo Los Angeles Timesa za komentar, vendar pa je na spletni strani pisalo, da obstaja zaskrbljenost glede zdravstvenega stanja njenega očima Roya. Poročali so, da ga je decembra zadela možganska kap, pred kratkim pa so mu diagnosticirali raka.

V sredo, 10. januarja je igralka na Instagramu delila še eno objavo in sicer črn kvadrat, ki je bil objavljen brez zapisa. Oboževalci so ji v razdelku za komentarje hitro začeli izrekati sožalje in pošiljali ljubezen.