Samsung v Las Vegasu na Sphere Exosphere odpira portal za nove možnosti mobilne umetne inteligence

V pričakovanju dogodka Galaxy Unpacked 17. januarja in v času sejma zabavne elektronike (CES) Samsung napoveduje nove mobilne zmogljivosti, ki jih poganja umetna inteligenca.

Da bi proslavili novo dobo inovacij Galaxy, je Samsung združil moči z Marvel studiem in njihovo 2. sezono serije »Kaj pa če…? (“What If…?”)«, ki se zdaj predvaja samo v storitvi Disney+, in je 8. januarja epsko prevzela velikanski zunanji LED-zaslon Sphere.

Obzorje Las Vegasa, na katerem je upodobljen Doktor Strange, se je osvetlilo in namignilo na nove zmogljivosti mobilne umetne inteligence, ki bodo kmalu na voljo uporabnikom telefonov Galaxy po vsem svetu. Tako kot Marvelov znani lik Doktor Strange odkriva nove portale neskončnih možnosti, bo Galaxy AI omogočila odkrivanje na povsem nov način.

Samsung na Sphere v Las Vegasu
Obzorje Las Vegasa se je osvetlilo in namignilo na nove zmogljivosti mobilne umetne inteligence, ki bodo kmalu na voljo uporabnikom telefonov Galaxy.

»Na dogodku Galaxy Unpacked začenjamo novo obdobje inovacij in predstavljamo doživetja z umetno inteligenco na mobilnih napravah kot še nikoli prej,« je dejala Stephanie Choi, izvršna direktorica in vodja trženja za področje mobilnih doživetij pri podjetju Samsung Electronics. »Galaxy AI bo uporabnikom omogočil, da se bodo znašli na vseh področjih življenja. Ta kampanja je napovedala enega od načinov, kako razvijamo in postajamo pionirji mobilne tehnologije s posebnim sodelovanjem z dolgoletnim partnerjem iz tehnološke industrije, ki bo kmalu razkrit.«

Oglejte si videoposnetek globalne kampanje in spremljajte kanale družabnih medijev Samsung Galaxy, da boste izvedeli še več novih epskih odkritij z Doktorjem Strangeom.

Prihaja novo obdobje z Galaxy AI. 17. januarja spremljajte dogodek Galaxy Unpacked.