Hujšanje: TikTokerka razkrila recept za pečen krompir, ki ji je pomagal izgubiti 72 kilogramov!

Hujšanje običajno vključuje kombinacijo premišljenega prehranjevanja, redno vadbo in odkrivanje zdravih receptov, namenjenih podpiranju presnovnih procesov v telesu. Medtem ko so tradicionalne metode hujšanja dobro uveljavljene, pa kljub temu iščemo učinkovite in prijetne načine, ki bi nam pomagali shujšati in med te sodijo tudi slastni in zdravi recepti.

Uporabnica TikToka @emmaa.getsfitt, ki ima na aplikaciji 760.000 sledilcev in je naravno shujšala za 72 kilogramov, je delila nepričakovan recept, ki ga je jedla vsak dan, medtem ko je poskušala shujšati: v zračnem cvrtniku pečen krompir.

Na v zračnem cvrtniku pečen krompir je čudovita alternativa tradicionalnim ocvrtim primerkom za vse tiste, ki iščejo okusno rešitev za bolj zdrav pristop k izgubi teže. Z uporabo kroženja vročega zraka, namesto olja za cvrtje, se zmanjša vsebnost kalorij, hkrati pa ohrani zadovoljivo hrustljavost in okus krompirja.

@emmaa.getsfitt

Sooo good!!!!!

♬ Le Monde – From Talk to Me – Richard Carter

Video začne z besedami: “Vsak dan na svoji poti hujšanja sem jedla v zračnem cvrtniku pečen krompir.” Nato razčleni recept, za katerega se izkaže, da je bolj lahkoten, kot bi morda pričakovali.

Emma krompir najprej s pripomočkom za rezanje krompirja le-tega razreže v idealne oblike za pomfrit. Ta krompirček preloži v skledo in ga pospreja z oljčnim oljem v spreju, pri čemer poudari, da ima “precej manj kalorij kot dejansko oljčno olje.” S temeljitim mešanjem krompirčka v skledi zagotovi, da je vsak krompir enakomerno prekrit z oljem.

Emma nadaljuje z dodatkom svoje najljubše začimbe za pomfrit, vendar lahko dodaš začimbe po svoji izbiri. Nato premeša začinjen krompirček in ga strese v zračni cvrtnik in peče 14 minut pri 180°C. Poudarja, kako pomembno je krompirček opazovati med peko in predlaga, da ga preveriš vsakih nekaj minut, saj lahko hitro postane hrustljav.

Mnogi uporabniki so komentirali, da so pred kratkim poskusili recept in ga popolnoma odobrili. “Rezultat je zelo hrustljav in okusen, 10 od 10.” je komentiral en od uporabnikov.