Domov » Moda & stil » Selena Gomez nosila najbolj trendovsko krilo te sezone

Selena Gomez nosila najbolj trendovsko krilo te sezone

Moda & stilVIP
Selena Gomez nosila najbolj trendovsko krilo te sezone
📷 Profimedia

Selena Gomez se vse od junija ni pojavila v javnosti, prejšnji teden pa je prišla na premiero Netflixove serije “Living Undocumented” v Los Angelesu. Kot izvršna producentka projekta se je Selena pridružila svoji zasedbi in ekipi, da bi proslavila prvenec dokumentarne serije v šestih epizodah, ki sledi mučnim zgodbam osmih priseljenih družin in želi humanizirati težave, s katerimi se soočajo ameriški priseljenci.

27-letnica pa ni navdušila le z impresivnimi humanitarnimi prizadevanji, ampak tudi svojim stajlingom. Nosila je ujemajoče usnjeno krilo in blazer, ki sta bila okrašena z zlato varnostno sponko iz Versacejeve Resort 2020 kolekcije. Usnjeno mini krilo pa je tudi eno od najbolj trendovskih modnih kosov jesenske sezone.

Čeprav pevkino krilo stane slabih 600 dolarjev in je že razprodano, pa lahko v trgovinah že najdeš cenejše različice, ki so narejene iz umetnega usnja.

Zvezdnica je krilo kombinirala s salonarji in blazerjem ter tako ustvarila eleganten večerni videz, lahko pa ga kombiniraš tudi s pleteno jopo/puloverjem, t-majico in supergami ali gležnarji ter ustvariš sproščen in udoben dnevni videz.