Selena Gomez potrdila zvezo s prijateljem Justina Bieberja

Selena Gomez je potrdila, da je v zvezi, razkrila pa je tudi, s kom!

Po tem, ko je o razmerju dajala namige na svojih profilih na družabnih omrežjih, je Selena z nekaj odgovori na komentarje oboževalcem jasno povedala, da sta z Bennyjem Blancom par.

“On je moje absolutno vse v mojem srcu,” je Selena zapisala v enem od številnih komentarjev, ki jih je zapisala na profilih oboževalcev.

Selena je v odgovor na nekaj oklevanja oboževalcev dodala: “Zakaj je potem on najboljša stvar, ki se mi je kdaj zgodila. Konec.”

Zapisala je tudi: “Še vedno je boljši od vseh, s katerimi sem bila. Dejstva.”

Izgledalo je, da ima še en oboževalec za povedati negativne stvari in Selena se je odzvala.

“Ne razumem. Če ti je res mar zame. To je moje najsrečnejše. Če se ne počutiš svobodno reči karkoli želiš. Toda nikoli ne bom dovolila, da bi tvoje besede vodile moje življenje. Nikoli. Končala sem. Če me ne moreš sprejeti v mojem najsrečnejšem, potem naj te sploh ne bo v [mojem] življenju,” je še zapisala.

Benny je glasbeni producent, ki je s Seleno sodeloval pri njeni uspešnici iz leta 2021 “I Can’t Get Enough”. Bil naj bi tudi tesen prijatelj z njenim bivšim fantom Justinom Bieberjem.

Preberi si tudi:
Selena Gomez - Modna.si

Kaj se dogaja z obrazom Selene Gomez? Izgleda povsem drugačna!

Selena Gomez je na svojih Instagram zgodbah pokazal novo pričesko, hkrati pa je veliko pozornosti pritegnil tudi nekoliko drugačen obraz pevke in igralke. 33-letnica je objavila dve fotografiji,…