UAU! Brez dvoma najboljši način zavezovanja jutranje halje ali kopalnega plašča

Za bolj ženstven videz!

Ko že misliš, da definitivno ne more obstajati boljši način zavezovanja pasu na jutranji halji ali kopalnem plašču, se kot strela z jasnega pojavi nekdo, ki ti razkrije veliko bolj ženstven način zavezovanja. In ta nekdo je Sidney, ki na svojem TikTok profilu @sidneyraz objavlja videe o stvareh, za katere si želi, da bi jih vedel, preden je dopolnil 30 let.

Sidney je objavil video, v katerem se sprašuje, “kako zavezati plašč? Pasu ne daš za hrbet. Vzemi ga ven, namesti spredaj in tako je lepo … in bolj tesno!”

@sidneyraz years and years of the opposite #inmy30s #learnontik #tipsandtricks #chubbiesshorts #firstimetry ♬ original sound – sidneyraz

Kot lahko vidiš v zgornjem videu, pas namestiš le skozi sprednjo luknjo na levi in desni strani halje/plašča. Dva dolga traka spredaj nato preprosto zavežeš. Na ta način bo celotni izgled veliko lepši, poleg tega pa lahko haljo/plašč na ta način tudi bolje fiksiraš.

Preberi si tudi:
Se ti je skrčil najljubši pulover? Tako ga vrneš v prvotno velikost - Modna.si

Se ti je skrčil najljubši pulover? Tako ga vrneš v prvotno velikost

Trenutek iskrenosti: obožujemo vreme primerno za puloverje. Oblačilo, ki bi hkrati udobno, stajliš in toplo. Zato pa je tako nadležno, ko se ti najljubši volnen pulover skrči na…